Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Už 15. februára OPPO predstaví svoju novú vlajkovú loď. Nový model sa stane oficiálnym partnerom Ligy majstrov UEFA.

OPPO oznamuje oficiálne partnerstvo s Ligou majstrov UEFA. Najnovšia vlajková loď, skladací telefón OPPO Find N2 Flip, sa stane partnerom európskej futbalovej súťaže.

Sme radi, že môžeme náš nový Find N2 Flip uviesť na svetový trh,“ povedal William Liu, prezident globálneho marketingu OPPO. „OPPO Find N2 Flip, oficiálny smartfón Ligy majstrov UEFA, je ideálnym zariadením pre všetkých, ktorí chcú zachytiť zážitky zo svojich obľúbených futbalových zápasov v tej najlepšej kvalite.

V rámci tohto partnerstva budú oficiálni fotografi Ligy majstrov UEFA používať najnovšiu skladačku OPPO. Budú tak sprostredkovávať inšpiratívne a vzrušujúce okamihy zo zápasov z bezprostrednej blízkosti. Fanúšikovia sa môžu tešiť na futbalové udalosti zaznamenané priamo od postranných čiar ihriska.

Najlepšie fotografie potom budú zdieľané v galérii OPPO na webových stránkach futbalovej súťaže a tiež na vstupnej stránke OPPO venovanej práve Lige majstrov UEFA.

Futbalovým aj technologickým nadšencom sa telefón predstaví tiež v oficiálnym stánku spoločnosti OPPO na finále Ligy majstrov UEFA v tureckom Istanbule.

Na fanúšikov OPPO čaká v rámci uvedenia nového telefónu aj niekoľko prekvapení. Používatelia, ktorí si telefón zadovážia, budú môcť získať exkluzívny darček v rámci spolupráce OPPO a UEFA a budú mať možnosť zúčastniť sa súťaže o vstupenky na finále Ligy majstrov UEFA 2022-23.

Ako prvá čínska značka, ktorá je partnerom Ligy majstrov UEFA, bude OPPO úzko spolupracovať s európskou futbalovou asociáciou, aby prostredníctvom svojich špičkových zariadení a technológií priniesla do športu vášeň aj inšpiráciu a zároveň poskytli fanúšikom možnosť zachytiť a zdieľať kúzlo Ligy majstrov 2022-23 a 2023-24.

Značky: