Škoda Auto Slovensko pripravila nový projekt SuperbOffice, ktorý nadväzuje na výsledky nedávneho prieskumu medzi slovenskými manažérmi.

Nový model Škoda Superb je niečo ako mobilná kancelária a je určená pre manažérov na cestách. Superb ponúka riešenia pre tých, ktorí trávia značnú časť pracovného času mimo tradičnej kancelárie. Podľa prieskum odrobia z auta až štvrtinu svojho pracovného času.

Mobilná kancelária na kolesách

Škoda Superb prišla vo svojej štvrtej generácii s inovatívnymi riešeniami. Vozidlo poskytuje priestranný interiér, technologické inovácie a komfort, teda ponúka všetko, čo manažér potrebuje pre prácu mimo svojej kancelárie. Ergonomický dizajn stredovej konzoly a veľkorysý priestor umožňujú pohodlnú prácu počas jazdy, vrátane prípravy podkladov, telefonovania a dokonca aj videokonferencií.

Škoda SuperbOffice
Škoda SuperbOffice

Vďaka plnej konektivite, bezdrôtovému nabíjaniu a rýchlemu internetovému pripojeniu umožňuje Škoda Superb manažérom udržať si produktivitu aj mimo tradičného pracovného prostredia. Vzniká tak nový fenomén ako car office a Škoda ho ponúka ako SuperbOffice.

Prieskum potvrdzuje nové trendy

Prieskum agentúry Focus je najčastejšie uvádzanou aktivitou manažérov v aute telefonovanie (s jedným človekom). Veľmi často resp. často to robí v aute viac ako tri štvrtina opýtaných (77 %). Nasledujú pracovné činnosti ako vyhľadávanie informácií (38 %), posielanie emailov (26 %), konferenčné hovory s viacerými ľuďmi (23%), príprava dokumentov a podkladov (20 %). O tom, že má veľmi dobre pripravené vozidlo na prácu priamo z neho, je presvedčená viac ako štvrtina opýtaných (27 %), ďalších 47 % hodnotí pripravenosť vozidla ako „celkom dobrú“.

Bezpečnosť a komfort na prvom mieste

Okrem pracovnej produktivity zabezpečuje Škoda Superb pre manažérov aj dôležité atribúty, ako sú bezpečnosť a komfort. Vozidlo je vybavené modernými asistenčnými systémami a handsfree technológiou, ktorá umožňuje bezpečné vybavovanie bežných pracovných povinností. V kombinácii s masážnymi kreslami, strešným oknom a prémiovým sound systémom Canton sa tento model stáva vhodným partnerom na dlhé pracovné cesty.

Škoda Superb navyše prichádza aj v plug-in hybridnej verzii s rýchlym DC nabíjaním a dojazdom na elektrinu až 120 km. K dispozícii je obrovský batožinový priestor, či už vo verzii liftback, ale aj obľúbeného kombi.

Práca v aute by mala byť vykonávaná v súlade s platnými dopravnými predpismi. Používanie telefónu bez handsfree či posielanie SMS správ za volant nepatria.

Zdroje: Oficiálna stránka projektu SuperbOffice

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.