Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hľadáte tipy na chutné recepty alebo inšpiráciu, ako si vylepšiť bývanie? Potom je tu nový televízny kanál, ktorý vám ponúka nespočetné množstvo nápadov. Kulinárske programy, dokumenty o jedle z celého sveta alebo praktické návody, ako domov vniesť najnovšie trendy zo sveta bývania, prináša lifestylový program CANAL+ Domo. Do svojej ponuky ho zaradila satelitná a internetová televízia Skylink od 1. 12. 2020.

Nový CANAL+ Domo v HD vysielaný v češtine je tu pre všetkých divákov s vášňou pre varenie a starostlivosť o dom a záhradu, ktorí ocenia praktické tipy a návody, „ako na to“. Programy o gastronómii ponúkajú pestrý mix tém, medzi ktorými nechýbajú recepty na jednoduché, a pritom kvalitné jedlá, kulinárske reality show alebo dobrodružné výpravy za svetovou gastronómiou.

Množstvo zaujímavých programov zameraných na moderné trendy v bývaní poradí, ako vniesť do domu skutočné teplo domova. Prináša nielen užitočné rady, ako si zdokonaliť interiér, ale aj záhradu či ako si poradiť s prestavbou a rekonštrukciou, aby bol výsledok skutočne dokonalý. Recepty a vybrané návody budú k dispozícii aj na webových stránkach www.canalplusdomo.sk, aby sa diváci mohli k šikovným trendy nápadom z televíznej obrazovky kedykoľvek v pokoji vrátiť.

Spustenie televízneho kanála CANAL+ Domo je pre nás prelomovým okamihom. Ide totiž o historicky prvý program z produkcie Groupe Canal+, ktorý sa na slovenskom trhu objavil. Slovenskí diváci síce mohli už skôr sledovať seriály z dielne Canal+, exkluzívne na Skylinku, teraz však majú prvýkrát možnosť užiť si kompletný nový televízny kanál,“ povedal Jaromír Glisník, člen predstavenstva spoločnosti M7 Group, prevádzkujúcej značku Skylink.

CANAL+ Domo bude súčasťou programovej ponuky balíčka Smart, celý december však bude prístupný všetkým divákom v rámci voľného vysielania.

Technické parametre pre naladenie programu:

  • Program:                               CANAL+ Domo      
  • Pozícia vo FastScan:             20
  • Satelit:                                    Astra 23,5°E
  • Kmitočet:                               12 012 MHz
  • Polarizácia:                            vertikálna
  • FEC:                                        2/3
  • Symbolová rýchlosť:           29 900 kS/s
  • Norma:                                   DVB-S2/8PSK
  • Pilot:                                       OFF

Značky: