Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov, predstavuje nový VDSL/ADSL modemový router s Wi-Fi štandardom N a rýchlosťou prenosu dát až 300 Mbit/s, ktorý je navrhnutý primárne pre VDSL pripojenie v akejkoľvek domácnosti. Je pripravený poskytnúť bezdrôtové spojenie pre zariadenia všetkých členov bežnej domácnosti.

Technológia VDSL2 umožňuje dosahovať prenosové rýchlosti až 100 Mbit/s, a to súčasne ako v smere odosielania dát, tak ich sťahovania. Integrovaný port DSL podporuje všetky štandardy DSL pripojenia, pre zaistenie kompatibility s väčšinou poskytovateľov internetového pripojenia (ISP). Modem/router TD-W9960 je kompatibilný so štandardami VDSL2, ADSL2+, ADSL2 a ADSL.

Wi-Fi pre HD streamovanie

Modem/router TD-W9960 ponúka rýchlosť bezdrôtového prenosu dát v pásme 2,4 GHz až 300 Mbit/s a navyše 4 megabitové sieťové porty LAN. Je tak optimálnou voľbou pre streamovanie videí v HD rozlíšení a iné aplikácie, ktoré vyžadujú stabilné prenosové rýchlosti. Dve externe antény s vysokým ziskom 5 dBi vysielajú signál do všetkých zákutí bežnej domácnosti, a vytvárajú tak silnú a stabilnú Wi-Fi sieť, ktorá uspokojí potreby mobilných telefónov, tabletov aj bezdrôtovo pripojených počítačov.

Nastavenie a správa aj cez mobil

Modem/router TD-W9960 nastavíte behom niekoľkých minút vďaka intuitívnemu webovému rozhraniu alebo výkonnej mobilnej aplikácie Tether. Oba spôsoby vám z akéhokoľvek zariadenia s operačnými systémami Android alebo iOS umožňujú spravovať nastavenie siete, vrátane rodičovskej kontroly a riadenia prístupu. Svoju domácu sieť máte pod kontrolou kedykoľvek a odkiaľkoľvek.

Surfovanie pod kontrolou

Rodičovská kontrola umožňuje nastaviť limity na dobu, ktorú deti môžu na internete tráviť, a určiť, aké zariadenia na internet majú prístup. Vďaka možnosti vytvoriť sieť pre hosťov je možné vytvoriť oddelenú Wi-Fi sieť pre návštevy, pričom hlavná sieť zostane v bezpečí.

Ochrana proti zásahu bleskom až do napätia 6 kV

Ochrana proti zásahu bleskom chráni modemový router TD-W9960 pred poškodením jeho elektrických súčastí v dôsledku búrok, takže aj počas zlého počasia si používatelia môžu internet užívať s pokojom v duši.

Kľúčové vlastnosti TD-W9960

  • Všestranná konektivita – Modem/router TP-Link TD-W9960 je vybavený portmi DSL a LAN/WAN a je tak plne kompatibilný so štandardami VDSL2/ADSL2+/ADSL2/ /ADSL. A dokáže spracovať aj pripojenie ethernet káblom.
  • Zvýšená rýchlosť – Rýchly širokopásmový prenos VDSL až 100 Mbit/s a Wi-Fi s prenosovou rýchlosťou dát 300 Mbit/s.
  • Maximalizovaný dosah – Výkonné externé antény poskytujú bezdrôtové pokrytie s veľmi dlhým dosahom v akomkoľvek smere.
  • Správa nevyžaduje žiadnu námahu – Nastavenie je možné vykonať behom niekoľkých minút – a vďaka výkonnej aplikácii Tether alebo intuitívnemu webovému rozhraniu je možné sieť spravovať odkiaľkoľvek.

Viac informácií o produkte

Značky: