Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov, predstavuje nový bezdrôtový Wi-Fi router s VDSL modemom – Archer VR300. Poskytuje internetové pripojenie pre všetky zariadenia v domácnosti, od mobilných telefónov, cez tablety až po herný PC.

Ako výkonný DSL modem a router využíva Archer VR300 svoje Wi-Fi schopnosti naplno a umožňuje kombinovanú rýchlosť až 1200 Mbit/s. 300 Mbit/s na 2,4 GHz pásme je ideálne pre každodenné surfovanie a posielanie e-mailov, zatiaľ čo 867 Mbit/s na 5 GHz pásme sa využije pri hraní hier na PC a konzolách alebo pre neprerušované streamovanie HD videí.

Rýchle VDSL pripojenie

Najnovšie technológie VDSL2 umožňujú zariadeniu Archer VR300 dosahovať širokopásmové rýchlosti VDSL až 100 Mbit/s, čo je takmer päťkrát vyššia rýchlosť než ADSL2+. Archer VR300 kombinuje dve zariadenia v jednom, slúži ako DSL modem a zároveň ako bezdrôtový smerovač. Integrovaný DSL port podporuje všetky štandardné DSL pripojenia vrátane VDSL2, ADSL2+, ADSL2 a ADSL.

Externé antény značne rozširujú bezdrôtové pokrytie

Štyri externé antény s pokročilou technológiou pripojenia umožňujú udržovať pôsobivé rýchlosti, a to aj na väčšie vzdialenosti. To znamená, že je možné zaistiť bezdrôtové pokrytie a spoľahlivosť v akejkoľvek časti veľkého domu alebo kancelárie.

Jednoduché nastavenie a správa

Nastavenie modemu Archer VR300 je možné behom niekoľkých minút vďaka intuitívnemu webovému rozhraniu a výkonnej mobilnej aplikácii Tether. Je možné spravovať sieťové nastavenia, vrátane rodičovských ovládacích prvkov a riadenia prístupu, z ľubovoľného zariadenia Android alebo iOS. Súčasťou aplikácie Tether sú automatické aktualizácie firmvéru, ktoré používateľovi vždy poskytnú najnovšiu optimalizácie výkonu a najaktuálnejšie zabezpečenie.

Bezpečné surfovanie pre rodinu aj hostí

Parental Control – rodičovská kontrola riadi, kedy a ako môžu pripojené zariadenia pristupovať k internetu. Hostiteľská sieť tak potom udržuje hlavnú sieť v bezpečí pri vytváraní samostatnej siete pre hostí a návštevníkov.

6kV ochrana pred bleskom

Ochrana proti bleskom do 6 kV poskytuje ochranu proti elektrickému poškodeniu zariadenia spôsobenému búrkami a bleskami, ktoré udrú do elektrického vedenia, takže si používatelia môžu užívať svoju zábavu bez starostí, a to aj pri zlom počasí.

Kľúčové vlastnosti Archer VR300

  • Rodičovská kontrola: zodpovedná správa prístupu k internetu pre deti
  • Sieť pre hosťov: poskytuje hosťom samostatný prístup pri zabezpečení domácej siete
  • Brána firewall: podporuje firewall DoS, SPI firewall, IP adresovanie/filter domény, väzbu adries IP/MAC
  • Prioritizácia QoS: uprednostňuje sieťovú komunikáciu podľa zariadenia alebo aplikácie
  • IPTV IGMP Proxy/Snooping: podporuje Bridge a Tag VLAN pre plynulé sledovanie IPTV aplikácií
  • IPv6: kompatibilné s protokolom IPv6 (Internet Protocol version 6)
  • Viacjazyčné rozhranie: poskytuje bezproblémovú konfiguráciu v šiestich jazykoch (EN / DE / IT / TR / RU / PO)

Viac informácií o produkte

Značky: