Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Sharp dnes uvádza na trh systém MX-M905, ďalší prírastok do uceleného radu multifunkčných tlačiarní (MFP) s jednoduchým ovládaním a rýchlosťou tlače 90 strán/min.

Táto nová monochromatická vysokorýchlostná MFP je navrhnutá do prostredia s požiadavkami na veľkoobjemovú tlač, kde hrajú zásadnú rolu spoľahlivosť a jednoduché použitie.

Model MX-M905 ponúka celý rad možností v oblasti zdrojových materiálov a dokončovacích úprav. Kedykoľvek je potrebné, podporuje zariadenie tlač mnohých typov dokumentov, pričom je ľahko ovládaná pomocou prispôsobiteľného dotykového displeja s uhlopriečkou 10,1″. Flexibilita konfigurácií a vysoká spoľahlivosť robí z MX-M905 skvelý nástroj do prostredia s mnohými používateľmi a odlišnými požiadavkami, pričom je zároveň dokonalou voľbou pre organizácie hľadajúce cesty k zníženiu nákladov pri zachovaní praktickosti MFP pre pracovné skupiny.

Alexandr Stočes, Product Manager, Sharp Electronics CEE uviedol: „Inovatívny model MX-M905 bol navrhnutý s ohľadom na potreby našich zákazníkov, pričom prioritu predstavovalo jednoduché použitie. Zariadenie sme vybavili jednoduchým a intuitívnym dotykovým displejom s uhlopriečkou 10,1″, ktorý uľahčuje prezeranie a úpravy úloh pred samotnou tlačou. Displej je možné dokonca používateľsky prispôsobiť a vložiť naň skratky k obľúbeným a najčastejšie používaným funkciám.“

MX-M905 ponúka jednotku triple air-feed na presné a spoľahlivé podávanie širokého radu formátov papiera, vkladacia jednotka s dvoma zásobníkmi na následné spracovanie a vkladanie predtlačených farebných dokumentov a ďalej vyspelé dokončovacie zariadenia, ako sú inteligentné dierovacie moduly GBC Smart Punch Pro a prekladacie jednotky – ktoré umožňujú väčší podiel zákaziek riešených vnútrofiremne a lepšie riadenie workflow.

Funkcie ako je mobilná tlač a mobilné skenovanie pomocou aplikácie Sharpdesk Mobile sú už predinštalované a MX-M905 sa takisto dokáže pripojiť k populárnym mobilným tlačovým platformám, ako sú Apple AirPrint, Google Cloud Print, a natívnej tlači na platforme Android. Pre väčšie pohodlie technológie Serverless Print Release zákazníkom umožňuje bezpečne vytlačiť úlohu a uvoľniť ju až zo šiestich systémov na správu dokumentov spoločnosti Sharp bez potreby servera alebo akéhokoľvek doplňujúceho softvéru.

Technológia Sharp OSA® umožňuje jednoduchú integráciu so sieťovými aplikáciami a cloudovými službami. Funkcia Cloud Connect na MX-M905 využíva technológiu Sharp OSA na prístup k populárnym platformám, ako je Microsoft OneDrive for Business, Google Drive, a SharePoint Online bez použitia aplikačného programového vybavenia – čo umožňuje rýchlejšie a produktívnejšie kancelárske procesy.

Systém práce s dokumentmi takisto podporuje skenovanie s využitím vstavaného softvéru na optické rozpoznávanie znakov (OCR), umožneného pomocou technológie DirectOffice, ktoré umožňuje konverziu naskenovaných dokumentov do populárnych formátov súborov Microsoft Office, okrem iného Word, PowerPoint a Excel, a ďalej do celého radu formátov Adobe PDF.

Model MX-M905 je už teraz k dispozícii v spoločnosti Sharp a u ich partnerov. Pre bližšie informácie navštívte stránky sharp.co.uk.

Značky: