Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Líder na trhu operatívneho lízingu, spoločnosť Arval Slovakia, mení po 12 rokoch vedenie.

Novým generálnym riaditeľom firmy sa v marci stal Marian Burian, ktorý nahrádza na tomto poste doterajšieho riaditeľa Mareka Kramára. „S radosťou a odhodlaním prijímam výzvu viesť spoločnosť Arval na Slovensku. Verím, že sa nám spoločne podarí pokračovať v pozitívnom trende, ktorý nastavil môj predchodca, budeme naďalej napredovať a rozvíjať sa,“ uviedol Marian Burian.

Marian Burian ArvalZdroj: Arval
Marian Burian

Marian Burian strávil viac ako štyri roky vo finančnej skupine BNP Paribas, ktorej členom je Arval Slovakia. Začínal ako COO v spoločnosti BNP Paribas Personal Finance Slovakia a následne pracoval tri roky ako Chief Business Officer v tom istom subjekte. Marian Burian má za sebou 18 rokov pôsobenia v UniCredit Bank na Slovensku, kde zastával rôzne manažérske pozície. Najmä v oblasti obchodu a podpory ako vedúci segmentov a produktov, vedúci služieb slovenskej pobočky a napokon ako regionálny manažér pre retail v Bratislave. Vyštudoval Ekonomickú fakultu Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici.

Predchádzajúci generálny riaditeľ Arval Slovakia Marek Kramár sa rozhodol využiť svoje nadobudnuté skúsenosti a prijal ponuku viesť spoločnosť Arval v Maďarsku. Počas môjho 12-ročného pôsobenia na čele spoločnosti sa nám podarilo z Arval Slovakia vybudovať  lídra na trhu operatívneho lízingu na Slovensku. Aj s úžasným slovenským tímom sme rozbehli veľa projektov, ktoré mali zásadný vplyv na dynamický rozvoj spoločnosti nielen na Slovensku. Rozbeh Arval Competence Center, jediného expertného centra poskytujúceho komplexné podporné služby pre celú skupinu, je jedným z viacero úspešných príkladov.  Zároveň som tiež rád, že v  marci 2023 sme prekonali náš dlho vysnívaný míľnik, a to že vo vozovom parku máme 10 000 vozidiel. Bez vzájomnej spolupráce a podpory by sme to však nedokázali. Ďakujem preto svojmu skvelému tímu za úsilie, námahu a krásne chvíle , ktoré sme spolu  počas celého tohto obdobia zažili,” zhodnotil Marek Kramár.

Spoločnosť Arval Slovakia poskytuje na Slovensku prenájom vozidiel prostredníctvom operatívneho lízingu pre firmy, živnostníkov a jednotlivcov. Záujemcovia si môžu vozidlá prenajímať na kratšie či dlhšie obdobie niekoľkých rokov. Na základe vlastných požiadaviek a potrieb si nastavia mesačnú platbu a o správu vozidla sa im už postará poskytovateľ operatívneho lízingu.

Viac informácií nájdete na: www.arval.sk

Značky: