Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V jeho kompetencii budú predajné a marketingové aktivity týkajúce sa všetkých produktov spotrebnej elektroniky značky Samsung na oboch trhoch.

S účinnosťou od 1. novembra sa stal novým riaditeľom divízie spotrebnej elektroniky v spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak Michal Forejt. Je zodpovedný za predajné a marketingové aktivity divízie, ktorá zastrešuje AV, TV a IT produkty a domáce spotrebiče v Českej republike a na Slovensku.

„Po viac než siedmich rokoch v  Samsungu je pre mňa riadenie oblasti spotrebnej elektroniky profesijnou výzvou. Zároveň je to však príležitosť, ako nájsť viac synergií naprieč našou firmou. Rád by som dostal inovatívne produkty Samsungu ešte viac do popredia. Majú veľký potenciál a hrajú nezastupiteľnú úlohu v dnešnom svete technológií,“ uviedol Michal Forejt.

Michal Forejt má takmer 23-ročné skúsenosti v predaji a produktovom manažmente v oblasti elektroniky. V českom a slovenskom Samsungu pracuje takmer osem rokov, naposledy ako vedúci tímu produktových manažérov mobilnej divízie. Pred príchodom do Samsungu pôsobil viac než sedem rokov na rôznych obchodných pozíciách v Microsofte, okrem iného taktiež ako Area Lead pre región strednej a východnej Európy. Je absolventom Vysokej školy finanční a správní v odbore ekonomika. Žije v Prahe, je ženatý a má dve deti.

Značky: