Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosti Nuance Communications, Inc. a Seiko Epson Corp. dnes oznámili uzavretie celosvetového strategického partnerstva.

To má prispieť k zvýšeniu spokojnosti zákazníkov Epson tým, že spoločnosť poskytne prostredníctvom svojej sieti distribútorov a predajcov riešenie pre správu a spracovanie dokumentov od spoločnosti Nuance. Toto nové partnerstvo spája nízke prevádzkové náklady, obmedzenie množstva zásahov pri správe, zníženie dopadu na životné prostredí a vysokú spoľahlivosť tlačiarní Epson so schopnosťou bezpečne ovládať a spravovať tlač a zároveň zvyšovať produktivitu.

Epson bude v rámci partnerstva ponúkať a distribuovať programy eCopy ShareScan a Equitrac Office/Express od spoločnosti Nuance k inovatívnym atramentovým multifunkčným tlačiarniam Epson (MFP), vrátane vysokorýchlostných Workforce Enterprise WF-C20590 a LX-10000/7000 s technológiou tlačovej hlavy PrecisionCore, ktoré sú určené pre malé a stredné podniky a pre pracovné skupiny v rámci korporácií. Epson ich taktiež integruje do aplikácií pre skenovanie Nuance OmniPage SDK, a zaistí tak vyššiu presnosť OCR pri automatizácií pracovných procesov spracovania dokumentov zákazníkov. Softvér bude ponúkaný pri vybraných skeneroch Epson spolu s programom Power PDF od Nuance.

„Riešenie od spoločnosti Nuance a globálna podpora umožní našim zákazníkom optimálne a bezpečne spravovať ich dokumenty po celú dobu, kedy sú v obehu,” uviedol Martin Lucký, Pre/Post Sales Specialist spoločnosti Epson za CZ&SK. „Spojenie multifunkcií a skenerov Epson a riešenia od Nuance pomôže zákazníkom kontrolovať stále komplikovanejšie obchodné procesy tým, že optimalizuje pracovné procesy digitalizácie dokumentov a správy tlače, a tak zlepší produktivitu, spoluprácu a efektivitu podnikania.”

Značky: