Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Cloudová herná služba rozširuje knižnicu o populárne franšízy od Electronic Arts Franchises. Sprístupňuje ich širšej hráčskej základni menej výkonných počítačov PC, Mac, Chromebookov a smartfónov.

Spoločnosť NVIDIA dnes oznámila, že do cloudovej hernej služby NVIDIA® GeForce NOW™ pridáva ďalšie hity z portfólia spoločnosti Electronic Arts, počnúc hrami Battlefield™ 1 Revolution, Mirror’s Edge™ Catalyst, Unravel™ Two a Dragon Age™: Inquisition. Populárna akčná hra pre viacerých hráčov Apex Legends™ je už v službe k dispozícii.

Počet členov sa za posledný rok viac ako zdvojnásobil, čím spoločnosť Electronic Arts získala prístup k viac ako 12 miliónom hráčov. Celkovo sa prostredníctvom GeForce NOW mesačne streamuje viac ako 20 miliónov hodín hrania vo viac ako 70 krajinách z 30 dátových centier.

„GeForce NOW rozširuje zážitok z hrania počítačových hier s grafickými procesormi GeForce pre milióny hráčov na nových zariadeniach a v nových regiónoch,“ povedal Jeff Fisher, senior viceprezident divízie GeForce v spoločnosti NVIDIA. „Pre spoločnosť Electronic Arts je to príležitosť okamžite priniesť niektoré zo svojich najpopulárnejších franšíz rýchlo rastúcej komunite hráčov na celom svete.“

Cloud ako katalyzátor pre hráčsku základňu titulov EA

GeForce NOW umožňuje hrať hry od Electronic Arts s výkonom GeForce® aj hráčom, ktorí nemajú herný počítač. Patrí sem viac ako 1 miliarda menej výkonných počítačov a zariadení, ktoré nie sú kompatibilné s počítačovými hrami, ako sú telefóny, tablety a Chromebooky. Takmer 80 percent zariadení, ktoré majú v súčasnosti prístup k GeForce NOW, nedokáže spustiť najnovšie počítačové hry natívne.

GeForce NOW je prepojená s najpopulárnejšími obchodmi s hrami vrátane služieb Steam a Epic Games Store, čo je výhodné pre vývojárov aj hráčov. Vývojári nemajú takmer žiadnu ďalšiu prácu s vývojom a prenosom. Hráči tak získajú prístup k hitom vo svojej knižnici bez toho, aby si ich museli znovu kupovať alebo čakať na stiahnutie a inštaláciu samotných hier, ich záplat a aktualizácií. Tituly od spoločnosti Electronic Arts možno rýchlo a jednoducho pridať do GeForce NOW v rámci pravidelného rozširovania knižnice „GFN Thursday“.

Streamovať môžete už teraz

Štvorica hier z najpopulárnejších sérií spoločnosti Electronic Arts je od dnešného dňa dostupná na GeForce NOW. Členovia si môžu pustiť Battlefield 1 Revolution a zažiť napínavý príbeh prvej svetovej vojny, stať sa hrdinom a obnoviť poriadok v RPG Dragon Age: Inquisition, riešiť hádanky v rodinnej hre Unravel Two alebo sa ponoriť do dynamického parkourového dobrodružstva v Mirror’s Edge Catalyst.

Tieto prídavky sa pridávajú k jednej z najhranejších hier na GeForce NOW: Apex Legends. Dynamickú akciu battle royale už hralo viac ako 1 milión používateľov.

Globálna dostupnosť

Hry od spoločnosti Electronic Arts je teraz možné streamovať vo viac ako 70 krajinách vrátane siete GeForce NOW Alliance. Ide o partnerstvo operátorov využívajúcich servery NVIDIA RTX™ a softvér NVIDIA na cloudové hranie, ktoré pomáha rozšíriť cloudové hranie prostredníctvom GeForce NOW po celom svete.

K partnerom aliancie v Rusku, Turecku, Kórei, Japonsku, na Taiwane a v Saudskej Arábii nedávno pribudli noví regionálni operátori v Austrálii, Singapure, Brazílii a vo vybraných krajinách Južnej Ameriky.

Značky: