NVIDIA SHIELD TV je multimediálne zariadenie určené na sledovanie filmov, seriálov, videí, živého TV vysielania a hranie hier.

NVIDIA SHIELD TV je multimediálny set-top box so systémom Android TV. V podstate ide o alternatívu k Apple TV, ktorá je určená fanúšikom a používateľom operačného systému Android. NVIDIA SHIELD TV sa chváli podporou 4K rozlíšenia a HDR v mnohých obľúbených službách, vďaka čomu ide o vhodnú voľbu pre náročných divákov.

SHIELD TV je teraz dostupná za historicky najnižšiu cenu. Oficiálny predajca Alza.sk ju ponúka vo verzii s diaľkovým ovládačom za 156,90 eur. Toto balenie je vhodné, ak chcete využiť zariadenie najmä na sledovanie obsahu, hoci, aj s diaľkovým ovládačom môžete ovládať niektoré hry. Ak chcete naplno využiť aj herné funkcie zariadenia, odporúčame balenie s herným a diaľkovým ovládačom za cenu 229 eur.

Bez ohľadu na to, aké balenie si vyberiete, pri kúpe SHIELD TV do 31. 3. 2018 získate dvojmesačné predplatné služby SledovanieTV.sk Standard v hodnote takmer 32 eur. Služba ponúka 70 TV kanálov, archív a priestor pre 120 hodín nahrávok. Akciová cena SHIELD TV + diaľkový ovládač za 156,90 eur je platná do 24. 12. 2017.

Viac o NVIDIA SHIELD TV sa dozviete v našej recenzii:

Recenzia NVIDIA SHIELD TV (2017): Takto vyzerá budúcnosť televízie

 

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit