O2 v rámci tohtoročnej výstavby vlastnej 4G LTE siete prinieslo 4G signál do ďalších viac ako 330 lokalít na Slovensku.

O2 dosiahlo koncom minulého roka 70% pokrytie populácie 4G LTE internetom. K doteraz pokrytým lokalitám pribudlo od januára do konca júna tohto roka viac ako 330 nových miest a obcí, v ktorých budú môcť používatelia surfovať v 4G LTE sieti od O2. Zoznam pokrytých lokalít je dostupný na stránke: https://www.o2.sk/internet/4g.

Operátor už dávnejšie avizoval, že chce do konca roka 2017 pokrývať 4G signálom aspoň 80% populácie Slovenska. Okrem obývaných oblastí pokrýva O2 aj diaľnice, rýchlostné cesty a nové stavebné a nákupné zóny.

Zákazníci O2 budú mať v 4G pokrytí k dispozícii rýchly internet dosahujúci teoretickú maximálnu rýchlosť sťahovania 73 Mbps a reálne rýchlosti od 25 Mbps pri sťahovaní a od 15 Mbps pri odosielaní dát. Na to, aby mohli zákazníci O2 využívať možnosti 4G internetu, si nemusia nič aktivovať, ani platiť ďalšie poplatky navyše. V prípade, že máte staršiu SIM kartu, ktorá nepodporuje 4G, bezplatne si ju môžete vymeniť v ktorejkoľvek predajni O2.

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

Predplatenú kartu O2 Voľnosť si budete môcť kúpiť aj v roku 2018. Ponúka hovory za 10 centov a to aj v EÚ (doplnené)

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit