Doplnené 8. decembra 2017: O2 zaradilo predplatenú kartu O2 Voľnosť do trvalej ponuky.

Predplatená karta bola pôvodne predstavená pri príležitosti 10. narodenín operátora ako limitovaná edícia do konca roka 2017. Po necelých 5 mesiacoch O2 Voľnosť aktívne využíva už viac ako 100 tis. zákazníkov. O2 Voľnosť umožňuje zákazníkom volať len za 10 centov za hovor do všetkých sietí v celej EÚ a posielať SMS správy v cene 5 centov. Zákazníci majú k dispozícii aj dátový balíček s objemom 1 GB v cene 5 eur. Ak dáta využívajú nepravidelne, môžu využiť službu Internet na deň s objemom 250 MB za 50 centov na deň.

Pôvodný článok 9. júna 2017: Predplatená karta O2 Fér sa neruší, ale už nebude v predaji.

Operátor O2 prináša po siedmich rokoch novú predplatenú kartu O2 Voľnosť. Nová karta vychádza v limitovanej edícii do konca tohto roka a bude dostupná od 13. júna na všetkých predajných miestach aj v e-shope operátora.

Služba s názvom O2 Voľnosť však môže byť používateľom známa. Operátor ponúkal pred 10 rokmi paušály s rovnakým názvom a neskôr službu pretransformoval do predplatnej karty. O2 Voľnosť sa teraz po niekoľkých rokoch opäť vracia na trh.

O2 Voľnosť ponúkne až hodinový hovor za jednotnú cenu iba 10 centov

Novinka chce zaujať cenou 10 centov za hovor (maximálne do dĺžky 1 hodiny) do všetkých sietí a to bez ohľadu na dĺžku hovoru. Používatelia tejto karty zaplatia za SMS 5 centov a k dispozícii bude 1 GB balíček za 5 eur alebo Internet na deň s objemom 250MB za 50 centov pre tých, ktorí využívajú dátové služby nepravidelne.

Všetky ceny platia aj v celej EÚ a platnosť kreditu je rovnaká ako pri O2 Fér, teda 12 mesiacov od dobitia, bez ohľadu na výšku dobitia. V prípade Internetu na deň s objemom 250 MB za 50 centov sa aplikuje roamingový príplatok vo výške 0,00924 eur za 1 MB.

Ceny pre O2 Voľnosť budú platiť na Slovensku aj v EÚ

O2 Voľnosť bude v predaji od 13. júna 2017. Predplatená karta O2 Fér sa neruší, ale nebude od tohto dátumu v predaji. V prípade záujmu je možné zmeniť program na O2 Fér s dobíjaním kreditu z predplatenej karty O2 Voľnosť. Prechod je možné uskutočniť na webstránke operátora, na predajni alebo prostredníctvom SMS.

Ako už bolo spomenuté, predplatená karta O2 Voľnosť bude v predaji v limitovanej edícii do konca tohto roka. Operátor dodatočne oznámil, že si ju budete môcť kúpiť aj v roku 2018.

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: Operátor O2 prichádza s novinkou – O2 Internet na doma

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit