Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť O2 Business Services Slovakia oficiálne vstúpila na slovenský telekomunikačný trh predstavením komplexného portfólia fixných aj mobilných telekomunikačných služieb a ICT riešení pre firemných zákazníkov.

,,Vznik tejto spoločnosti vnímame ako jeden z ďalších míľnikov na slovenskom telekomunikačnom trhu. Vidíme obrovský priestor hlavne v segmente stredných a veľkých podnikov v poskytovaní komplexných služieb. Veríme, že práve títo zákazníci ocenia rozšírenie konkurencie najmä v oblasti mobilných služieb,“ uviedol Stanislav Molčan, Country Manager O2 Business Services Slovakia.

Spoločnosť O2 Business Services bola založená v apríli 2015 ako organizačná zložka najväčšieho telekomunikačného operátora v Českej republike O2 Czech Republic. Počas uplynulých 8 mesiacov sa sústredila na budovanie siete, technologických platforiem a na vytvorenie ponuky produktov a služieb požadovaných v segmente firiem a korporácií. Služby boli spúšťané postupne od konca augusta a dnes majú naši zákazníci k dispozícii ich kompletné portfólio.

Pri dizajne služieb O2 Business Services spojila dlhoročné skúsenosti vysokokvalifikovaných špecialistov fixných aj mobilných telekomunikačných služieb. Výsledkom sú moderné produkty a služby navrhnuté bez kompromisov a nepoznačené históriou. Využitie know-how, technológíi a platforiem O2 zároveň umožňuje poskytovať pre zákazníkov cenovo efektívne služby hneď od začiatku.

O2 Business Services poskytuje telekomunikačné a ICT služby firemným zákazníkom a korporáciám. Portfólio produktov a služieb úplne pokrýva ICT potreby firemných zákazníkov a zahŕňa dátové VPN, mobilné hlasové a dátové služby, fixné hlasové služby, prístup do internetu a cloudové služby. Spoločným menovateľom poskytovaných služieb je konvergencia, ktorá umožňuje zákazníkom využívať napr. výhody fix-mobil hlasových aj dátových virtuálnych privátnych sietí.

O2 prestala rozlišovať Slovensko a Česko. Volania do Čiech nie sú zahraničné volania, mobil v Čechách nie je v roamingu a Česko-slovenská virtuálna privátna sieť nie je medzinárodná či z pohľadu dostupnosti, kvality, dohľadu alebo ceny.

„Dostať zadanie vybudovať celoslovenskú konvergovanú sieť na poskytovanie služieb pre business zákazníkov na zelenej lúke, ale s tímom, ktorý má viac ako 15-ročné skúsenosti, je z ríše snov pre každého technika. Nemuseli sme brať ohľad na zažité pravidlá, ani existujúcu infraštruktúru a mohli sme sieť navrhnúť a postaviť bez kompromisov, na najmodernejších princípoch, protokoloch a dnes dostupných technológiách,“ dodal Juraj Eliáš, technický riaditeľ O2 Business Services Slovakia.

Značky: