Paušál je prispôsobiteľný a obsahuje neobmedzené volania a SMS na tri telefónne čísla.

O2 predstavilo najnovší mobilný paušál O2 Junior, ktorý je navrhnutý špeciálne pre deti. Operátor tvrdí, že tento paušál vyvinul na základe potrieb rodičov, ktorí chcú kontrolovať, koľko dieťa míňa, chcú zabezpečiť, aby boli v kontakte a zároveň ho chcú chrániť pred neželaným obsahom.

O2 Junior stojí 10 eur mesačne a obsahuje neobmedzené volania a SMS na tri telefónne čísla akéhokoľvek slovenského operátora, 4 GB dát a novú bezpečnostnú službu O2 Security. Tá chráni pri mobilnom datovaní pred falošnými webmi, neželaným obsahom a inými nástrahami internetu.

Paušál je prispôsobiteľný a rodič môže v prípade potreby nastaviť limity na dáta navyše (1 GB za 2 eurá) a minúty/SMS navyše (12 centov za minútu/SMS/MMS). Limity je možné zvyšovať alebo znižovať cez O2 aplikáciu – zmenu je možné vykonať raz za zúčtovacie obdobie. Navýšenie limitu sa prejaví okamžite, zníženie na začiatku nového zúčtovacieho obdobia.

O2 Junior je nový mobilný paušál špeciálne pre detiZdroj: TOUCHIT
O2 Junior je nový mobilný paušál špeciálne pre deti

Pokiaľ dieťa dosiahne limit dát, mobilný internet nebude k dispozícii. Ak dosiahne limit minút/SMS, dovolá sa iba na jedno z troch neobmedzených čísiel. Vďaka tomu nemusí rodič riešiť prekvapenie z prehnane vysokej faktúry. Poplatok za program a prípadná nadspotreba v rámci limitu sa zaúčtuje priamo do faktúry.

O2 Junior má blokované služby tretích strán (VAS služby) a toto číslo je vyradené z akejkoľvek marketingovej komunikácie zo strany operátora. Službu si môže aktivovať zákazník, ktorý má aspoň jeden aktívny O2 Paušál na rovnakom fakturačnom profile. V prípade, že zákazník ešte nemá aktívny O2 Paušál, je možné zakúpiť nový O2 Paušál aj O2 Junior v jednej objednávke.

Aktivácia služby O2 Junior nie je vekovo obmedzená. Jedinou podmienkou je už spomenutý aspoň jeden aktívny O2 Paušál na fakturačnom profile. Ďalšie informácie sa dozviete priamo na webe operátora.

O2 Junior je nový mobilný paušál špeciálne pre detiZdroj: TOUCHIT
O2 Junior je nový mobilný paušál špeciálne pre deti

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit