K dispozícii budú tri paušály.

Na Slovensku začne fungovať nový digitálny operátor Radosť. Spoločnosť O2 o tom informovala média a verejnosť prostredníctvom oficiálnej Facebook stránky.

Radosť začne fungovať od októbra, jej služby si budete môcť aktivovať prostredníctvom mobilnej aplikácie. Tá bude sprístupnená neskôr, nový operátor rovnako spustí webové stránky na adrese radost.digital.

Radosť bude fungovať v 4G sieti operátora O2, ktorá pokrýva 97% populácie SR a ponúkne 3 programy/paušály s platnosťou 30 dní:

  • 100 minút/SMS/MMS + 2 GB dát rýchlosťou HD za cenu 5 eur na 30 dní
  • 200 minút/SMS/MMS + 8 GB dát rýchlosťou HD za cenu 10 eur na 30 dní
  • Neobmedzené minúty/SMS/MMS + neobmedzené HD dáta za cenu 20 eur na 30 dní

Nový digitálny operátor nedefinoval, akú rýchlosť ponúknu HD dáta. Vyjadril sa však, že takáto rýchlosť postačí na sledovanie Full HD videa. O2 rovnakým spôsobom popisuje aj rýchlosť v prípade neobmedzeného Titánového O2 SMART Paušálu, ktorý ponúka prenosové rýchlosti do 10/10 Mbps. Rovnaké rýchlosti teda predpokladáme aj v prípade predplatenej karty Radosť.

Radosť prezradila, že prvých 7 dní bude používanie jej služieb bezplatné a že SIM kartu vám prinesie poštár/kuriér. Prípadné FUP obmedzenie v prípade 20-eurového paušálu zatiaľ operátor nedefinoval. Ďalšie informácie oznámi čoskoro, najneskôr začiatkom októbra.

Paušály operátora Radosť

Paušály operátora Radosť. Zdroj: Radosť

Zdroj: O2, Radosť 

Prečítajte si aj:

Telekom: Predplatená Easy karta končí, nahradí ju Predplatenka

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit