Ponuka je dostupná pre každého.

O2 prináša používateľom možnosť otestovať kvalitu jeho siete zadarmo a spúšťa špeciálnu akciu, v rámci ktorej môžete získať 5 GB dát na jeden mesiac bezplatne. Akcia je dostupná pre nových aj existujúcich zákazníkov a je úplne jedno, či máte fakturovanú službu alebo predplatený kredit a či máte dátový balíček alebo nie.

5 GB dát môžete získať zadarmo od dnešného dňa až do 30. 6. 2018. Benefit je možné aktivovať pre každú SIM kartu iba raz a po jeho aktivácii získate 5 GB dát na obdobie jedného mesiaca. Pokiaľ máte službu Datahit, ktorá umožňuje prenos nevyužitých dát do ďalšieho mesiaca, môžete ju využiť aj v tomto prípade. Dáta je možné využívať iba na Slovensku a v Česku a ak už máte aktivovaný dátový balíček, bonusové dáta sa čerpajú ako prvé.

O2 bude informovať existujúcich zákazníkov o tejto ponuke prostredníctvom SMS správy a tiež cez portál alebo aplikáciu Moje O2. Noví zákazníci si budú môcť aktivovať benefit pri kúpe novej karty. Ďalšie informácie nájdete na webe www.o2.sk/5GB. Operátor tiež oznámil, že aktuálne má takmer 2 milióny zákazníkov, 4G sieťou pokrýva 93,56% populácie a 4G kartu má 90% jeho zákazníkov.

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

O2 rozširuje službu Internet na doma o novú tarifu dostupnú už pre vyše 92 % ľudí

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit