O2 od 28. apríla pristupuje k zmenám v ponuke vybraných hlasových, dátových a SMS balíčkov pre programy O2 Fér, Moja Firma, O2 Paušál a O2 Dáta.

Od 28. apríla zanikne možnosť aktivácie vybraných hlasových a SMS balíkov, k dátovým balíkom bude existovať výhodnejšia alternatíva v podobe nového 1 GB balíčka. Pokiaľ využívate automatickú prolongáciu služby, budete môcť balíčky využívať aj naďalej – dokedy nebude reaktivácia prerušená z dôvodu nedostatočnej výšky kreditu alebo z dôvodu deaktivácie zákazníkom. O2 pristupuje k týmto zmenám pre zjednodušenie a sprehľadnenie portfólia, ako aj pre klesajúci záujem o tieto balíčky. Zákazníci čoraz viac uprednostňujú neobmedzené volania a SMS s O2 Paušálom už za 20 €, ktorého súčasťou sú aj dáta a telefón.

Spolu s rušením aktivácie dátových balíkov vzniká aj nový dátový balík O2 internet 1 GB v cene 5 eur, ktorí je dostupný k programu O2 Fér a Moja Firma. Môžete si ho navýšiť v plnej výške v rovnakej cene ako pri aktivácii. Existujúci zákazníci s pôvodnými balíčkami Internet S/M/L/XL majú možnosť prejsť na nový balíček okamžite jeho aktiváciou. Pôvodný balíček tým zaniká a v prípade zákazníkov s platbou na faktúru bude účtovaný alikvotne, pričom disponuje plným objemom dát.

O2 tiež od 28. apríla ukončuje nové aktivácie programu O2 Internet s bonusom Mini. Zároveň si už existujúci zákazníci programu nebudú môcť zakúpiť k tejto službe zariadenie s mesačnou platbou.

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: O2 rozdáva 5 GB dát na otestovanie 4G siete. Novým aj existujúcim zákazníkom

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit