O2 výrazne investuje do 4G siete a chce, aby ju využívali aj samotní používatelia.

Operátor O2 dnes pokrýva takmer 94% populácie Slovenska svojou 4G sieťou. Tá ponúka najlepší používateľský zážitok a je preto logické, že aj samotné O2 chce, aby ju jeho zákazníci využívali. Operátor preto zvoláva používateľov do jeho predajní, kde im skontroluje, či sú 4G ready. Ak áno, odmení ich 5 GB dát zadarmo.

Aby ste boli 4G ready a mohli využívať mobilnú 4G sieť, budete potrebovať správne nastavený 4G smartfón a 4G SIM kartu. O2 vám vo svojich predajniach bezplatne vymení starú SIM kartu za 4G kartu a tiež vám aj skontroluje nastavenia telefónu. V niektorých prípadoch sa totiž môže stať, že smartfón je nastavený na 3G sieť a to aj v prípade, že dokáže naplno fungovať v 4G.

V predajniach operátora si takisto môžete kúpiť nový 4G smartfón, pokiaľ taký zatiaľ nevlastníte. K dispozícii je viacero modelov v rôznych cenových kategóriách.

5 GB dát zadarmo dostane každý používateľ mobilných služieb od O2, ktorý je 4G ready. A pokiaľ sa vám nechce chodiť priamo do O2 predajne, operátor možnože príde aj priamo za vami. Počas leta totiž v rámci kampane Roadshow Mobilná obývačka navštevuje jednotlivé slovenské mestá.

Aj v mobilnej obývačke od O2 vám skontrolujú, či ste 4G ready a ak áno, dostanete 5 GB zadarmo

Prečítajte si aj:

Boli sme sa pozrieť na to, ako môžete vyhrať Huawei P20 lite a ako prísť k 5 GB balíku mobilných dát úplne zadarmo

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit