Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Generálnym partnerom hudobného festivalu Grape bude aj tento rok O2. Pre návštevníkov festivalu si mobilný operátor opäť pripravil množstvo užitočných služieb a zábavných aktivít: festivalovú aplikáciu pre smartfóny, bezplatné Wi-fi pripojenie v celom areáli festivalu, požičovňu externých nabíjačiek, skvelú oddychovú zónu O2 Svet a množstvo súťaží o skvelé ceny. Obľúbenou službou budú opäť bezplatné SMS a MMS v sieti O2 Slovensko počas celého trvania festivalu pre jeho návštevníkov. 

„O2, leto a skvelá hudba budú tak, ako predchádzajúce tri roky, opäť patriť k sebe. Spolu s organizátormi prinesieme návštevníkom festivalu množstvo praktických vecí, ale aj súťaží, ktoré si tak obľúbili. Hor sa teda v auguste na piešťanské letisko,“ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

„Štvrtý rok po sebe bude hlavným garantom dobrej zábavy a nezabudnuteľných zážitkov náš generálny partner O2. Táto osvedčená spolupráca nám už príde ako samozrejmosť a veríme, že opäť spolu vytvoríme ročník, na ktorý sa bude ešte dlho spomínať,“ hovorí Ján Trstenský, organizátor festivalu Grape.

Ochutnávka už 24. júna v Bratislave

Zahrievací večierok s názvom Grape pri Dóme zažijú Bratislavčania na verejnej tlačovej konferencii už 24. júna o 17,00 hod. na Rudnayovom námestí pri Dóme sv. Martina. Okrem cenných informácií, ktoré sa dozvedia na tlačovej konferencii sa môžu návštevníci aj okoloidúci tešiť na Tomáša Slobodu, Katarziu, Prešporských junákov, či skupinu Para. Okrem hudby pribudlo tento rok aj divadlo Seriš+Hubinský, športové súťaže, či festivalový kvíz. Viac info nájdete na facebookovom profile festivalu.

Grape festival powered by O2

Grape powered by O2 to sú skvelé zážitky, skvelá hudba a množstvo vychytávok – to všetko môžu nájsť návštevníci festivalu 14. až 15. augusta na  piešťanskom letisku. Na pódiách sa predstaví vyše šesťdesiat slovenských aj zahraničných kapiel. Medzi hlavné ťaháky festivalu budú tento rok určite patriť Selah Sue, Foals, José González, Mø, The Maccabees, Netsky, Tata Bojs a množstvo ďalších. Za domácu scénu možno spomenúť kapely ako Fallgrapp, Katarzia, The Swan Bride, Le Payaco, či Billy Barman. O2 Stage ponúkne opäť to najlepšie.

SMS a MMS zdarma

Počas trvania festivalu si účastníci môžu užiť zasielanie SMS a MMS zdarma, stačí jednoduchá aktivácia.

Wi-fi free

O2 pre účastníkov festivalu pripravilo aj bezplatnú wi-fi zónu, ktorú môžu využiť všetci návštevníci na zdieľanie svojich zážitkov so známymi a svetom.

O2 Svet

Chill out zóna bude skvelým priestorom pre oddych, regeneráciu, relax a zábavu, ktorá bude návštevníkom k dispozícii počas celého festivalu. Nebudú chýbať súťaže o zaujímavé ceny s možnosťou získať kredit na svoje SIM karty zadarmo.

Nabíjačkárne

Samozrejmosťou budú aj tento rok nabíjačkárne. V minulom roku sme ako prví na Slovensku priniesli požičovňu externých nabíjačiek. Vďaka  majú návštevníci svoj mobil stále so sebou a neunikne im už žiadny moment, ktorý by chceli zachytiť na svoje mobilné telefóny. Ďalej budú k dispozícii samoobslužné miesta, kde si návštevníci budú môcť nabiť svoje telefóny sami. Všetky nabíjacie miesta budú otvorené NON STOP.

O2 Guru poradňa

Každoročne navštívia festivalovú O2 Guru poradňu stovky ľudí. V nej skúsení O2 Guruovia pomáhajú predovšetkým s nastavením telefónov, aplikácií, MMS a služieb internetu.

Festivalová aplikácia

O2 pre návštevníkov opäť prinesie festivalovú aplikáciu, ktorá obsahuje všetky potrebné informácie: program, mapy, novinky, či informácie o kapelách. Vďaka aplikácii budú mať návštevníci možnosť dať si vytlačiť na mieste fotografie priamo z podujatia, prípadne sa zjaviť na LED obrazovkách na hlavnom pódiu.

O2 Extra výhody

Zákazníci O2 mohli využiť zľavu na vstupenky a cez portál O2 Extra výhody získať kód, ktorý ich oprávňuje na nákup zľavnených lístkov na oficiálnej stránke festivalu.

Značky: