Chlieb, nápoje, prášok na pranie, detské plienky či granule pre psíkov si budú môcť pohodlne online objednať domov už aj obyvatelia Žiliny a okolia.

Reťazec Tesco totiž rozširuje svoju službu Tesco Online nákupov aj na sever Slovenska. Najobľúbenejšiu službu dovozu potravín, drogérie či potrieb pre domácnosť tak môže od polovice mája využívať celkovo 704-tisíc domácností a 1,8 milióna ľudí na Slovensku.

Služba Tesco Online nákupy na Slovensku už úspešne funguje v mestách na juhu a východe Slovenska – v Bratislave, Nitre, Trnave, Košiciach, Prešove a v ich okolí. Autá k zákazníkom mesačne rozvezú priemerne 740-tisíc výrobkov a najazdia 90-tisíc kilometrov. Najviac službu využívajú obyvatelia Bratislavského kraja, mamičky na materskej dovolenke, zaneprázdnení mladí ľudia a čoraz viac aj dospelé deti pre svojich rodičov, ktorí žijú v inom meste.

Od polovice mája sú nákupy potravín cez smartfón, tablet, počítač pár klikmi dostupné aj pre 172-tisíc obyvateľov a 65-tisíc domácností v Žiline, okolitých mestách a obciach. Služba bude k dispozícii v mestách Rajecké Teplice, Kysucké Nové Mesto, Bytča a okolitých obciach ako Lietavská Lúčka, Turie, Teplička nad Váhom, Dolný Hričov či Predmier. Zákazníci si dostupnosť služby vo svojej lokalite môžu overiť jednoducho podľa PSČ a miesta bydliska na webstránke služby.

Nákupy na doručenie podľa zákazníckych zoznamov pripravujú špecialisti –  pracovníci vychystávania tovaru. Sú vyškolení tak, aby vyberali ten najkvalitnejší tovar s najdlhšou zárukou a podľa pravidla „Kúpil by si si to sám?“.

Suma za doručenie sa pohybuje od 1,59 do 4,49 eura v závislosti od vybraného času dovozu. Ceny všetkých tovarov sú rovnaké, ako sú v hypermarketoch Tesco v deň dodania. Zákazníci si môžu svoje nákupné zoznamy tvoriť cez webstránku  alebo cez aplikáciu vo svojich smartfónoch.

Svoj nákup  si môže zákazník aj v Žiline vyzdvihnúť osobne svojím autom pri hypermarkete Tesco v zóne Klikni & Vyzdvihni. Stačí pri tvorení nákupného zoznamu zvoliť možnosť Klikni & Vyzdvihni a vybrať si dátum a čas. Služba Klikni & Vyzdvihni funguje okrem Žiliny aj pri hypermarketoch – Tesco Bratislava Zlaté piesky a Petržalka, Tesco Extra Košice a Tesco Nitra.

Ako služba Tesco Online nákupy funguje:

  • Zákazník si po registrácii na webstránke alebo v aplikácii  vytvorí nákupný zoznam a vyberie si z ponúkaných voľných termínov doručenia.
  • Na výber je vyše 18-tisíc výrobkov – od čerstvých potravín až po chladené a mrazené výrobky, drogériu, potreby pre domácnosť, produkty starostlivosti o bábätká alebo výrobky pre domácich maznáčikov.
  • Nákup zákazníkom privezú špeciálne vyškolení vodiči domov až k dverám bez ohľadu na hmotnosť nákupu či počet poschodí.
  • Svoj nákup si môže zákazník prevziať osobne svojím autom aj pri hypermarkete v zóne Klikni & Vyzdvihni podľa dátumu a času, ktorý si zvolí.
  • Zákazník sa môže pri prevzatí tovaru rozhodnúť, ktoré položky zo svojho zoznamu chce kúpiť a ktoré nie.
  • Platiť môže dvomi spôsobmi: kartou vopred cez internet alebo kartou pri dverách po prevzatí tovaru. Platba hotovosťou nie je možná.

Všetky potrebné informácie nájdete aj v inštruktážnom videu .

Značky: