Ockel Sirius B je počítač vreckovej veľkosti, na ktorom beží plnohodnotný Windows 10 a podporuje vo vylepšenej verzii „black cherry“ aj 4K rozlíšenie. Okrem toho, že je kompaktný, tak má aj vynikajúcu cenu a osloví tak viacero nadšencov.

Ockel Sirius B sa vyrába v dvoch výkonnostných variantoch a v dvoch farbách. Ak sa vám nepáči základná biela farba so základným výkonom, tak si môžete vybrať výkonnejšiu verziu vo farbe „black cherry“.

Tu sú porovnané parametre oboch zariadení:

Ako môžete vidieť, Ockel Sirius B Black Cherry sa pýši lepším procesorom, väčšou pamäťou RAM, Wifi pripojením aj so štandardom AC a jeden z dvoch portov je USB 3.0 a čo je najdôležitejšie naproti svojmu slabšiemu modelu podporuje aj 4K rozlíšenie. Rozhodne oba sú vhodné pre každého, či už ste študent, obchodník, alebo len nadšenec.

Pozrite si 3D model:

https://skfb.ly/LUGC

Ceny sú rozhodne lákavé. Avšak slabšiu verziu už kúpite na indiegogo iba bez operačného systému, ale to vôbec nevadí, ten si môžete kedykoľvek zakúpiť zvlášť Prípadne sa dá nájsť v akcii inde.

Zakúpiť si Ockel Sirius B v oboch verziách môžete cez indiegogo, alebo v akcii Sirius B biely s Windowsom na deals.fossbytes.com za 189 dolárov.

Zdroj: fossbytes.com / indiegogo.com

Môžete si prečítať aj o zaujímavom predchodcovi, ktorým je Ockel Sirius A so vstavaným displejom, o ktorom písal kolega:

Mobil či plnohodnotný počítač s Windows 10 vo vašom vrecku? Ockel Sirius A zvládne oboje

Značky: