Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Od augusta sú na slovenskom trhu k dispozícii nové All-in-one zariadenia radu HP Pavilion.

Od perfektného dizajnu až po výkon – All-in-one počítače HP Pavilion 24 a HP Pavilion 27 boli navrhnuté pre potešenie z filmových maratónov, riešenie náročných projektov a prácu v škole. Dokonalá kombinácia formy a funkcie umožňuje počítaču krásne zapadnúť do akéhokoľvek priestoru vášho domova.

Medzi hlavné funkcie a prednosti nových modelov patria:

  • Design a funkcie: Nové All-in-one počítače HP Pavilion boli vytvorené s ohľadom na prácu z domu. Architektonické dizajnové prvky s ostrými líniami a jemnými vzormi poskytujú moderný štýl charakteristický vynikajúcim remeselným spracovaním a pohodlnou obsluhou. Ide o prvý HP Pavilion All-in-one počítač s nabíjacími podložkami Wireless Qi zabudovanými do stojanu.
  • Výkon: S procesorom Intel® Core™ i7 10. generácie alebo AMD® Ryzen7 ™ a s výkonnou diskrétnou grafickou kartou (voliteľne NVIDIA GeForce GTX ™ 1650) bude všetko, čo robíte, rýchle a jednoduché. Veľký výber portov, vrátane nevyhnutného USB 3.1 na boku a USB 3.1 typu C a HDMI v zadnej časti, zaistí usporiadaný pracovný priestor a pritom vás zároveň udrží v spojení so všetkými dôležitými perifériami a zariadeniami.
  • Zábavné centrum pre celú rodinu: Prostredníctvom tela s minimálnymi okrajmi a voliteľným 4K displejom s HDR 400, ktorý je k dispozícii pri 27-palcovom modeli, môžete ľahko streamovať hry alebo filmy s dokonalým kontrastom obrazu. Vďaka certifikácii TÜV je zaručené, že tento displej vyžaruje menej škodlivého modrého svetla a je zredukované blikanie obrazovky, čo prospieva zdraviu a zvyšuje pohodlie. Čoraz bežnejšie videohovory spríjemňuje vysoko kvalitná 5-megapixelová kamera umožňujúca videochaty s tímom, spolužiakmi, rodinou či priateľmi v úžasných detailoch. Rovnako si tiež vychutnáte bohatší zvuk z dvoch reproduktorov, na mieru prispôsobených odborníkmi zo spoločnosti Bang & Olufsen..

Dostupnosť:

  • All-in-one počítač HP Pavilion 24 bude na Slovensku v predaji od augusta za ceny od 809 Eur.
  • All-in-one počítač HP Pavilion 27 bude na Slovensku v predaji od augusta za ceny od 1099 Eur.

 

Značky: