Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Office Depot je predný dodávateľ kancelárskych potrieb, občerstvenia, drogérie, printu, nábytku a rôznych služieb vrátane IT služieb a digitálnej archivácie.

Novinkou medzi službami je riešenie Chytré displeje alebo inak digital signage. Jedná sa o informačné displeje, ktoré môžu byť umiestnené prakticky kdekoľvek. Ich prostredníctvom je možné publikovať a kombinovať informačný obsah, ako sú správy, navigačné informácie, reklamy atď. Obsah je riadený a kontrolovaný z počítača alebo tabletu pomocou systému Digital Signage Content server, ktorý slúži ako platforma, centrálne úložisko obsahu a zaisťuje prevádzku všetkých displejov.

Chytré displeje môžu teda byť používané ako nástroje marketingových kampaní, pri akciách alebo pre komunikáciu so zákazníkmi či návštevníkmi. Sieť displejov sa môže skladať z akéhokoľvek počtu zobrazovacích zariadení umiestnených kdekoľvek. Displeje komunikujú s centrálnym serverom prostredníctvom LAN alebo WAN siete. K dispozícii je široká škála zobrazovacích zariadení od malých displejov veľkosti tabletu po veľké televízne panely, ktoré sa tiež môžu umiestniť do štýlových stojanov s logom spoločnosti.

Výhodou je rýchle získanie a jednoduchá inštalácia tohoto riešenia. Zákazník si môže riešenie od Office Depot zakúpiť na kľúč alebo prenajať za mesačný poplatok. Chytré displeje  nachádzajú využitie v hoteloch, recepciách, konferenčných centrách, obchodných domoch, obchodoch, nemocniciach atď.

Značky: