Októbrové vydanie TOUCHIT už prichádza do novinových stánkov. Naši predplatitelia môžu aktuálne vydanie čítať cez mobilnú aplikáciu už teraz. Objednajte si ročné predplatné len za 16,50 eur. Ak ste predplatiteľ, máte na elektronický prístup automatický nárok. Aktivujte si aplikáciu tu. Časopis samozrejme poputuje aj do vašich poštových schránok.

V októbrovom vydaní TOUCHIT sme otestovali Hyundai Kona Electric s dojazdom viac ako 400 km. Vrátime sa aj na výstavu Photokina a pozrieme sa na najnovšie, revolučné fotoaparáty. Poradíme aj s tým, ako pripojíte svoj počítač s telefónom vďaka Windows 10. Otestovali sme aj smartfóny s dotykovým perom, bezdrôtové slúchadlá do lietadla či na plávanie, najnovšie konvertibilné Windows tablety, ale aj multifunkčné zariadenia od OKI či Sharp.

Pre tých, ktorý radi sledujú televízor, prinášame prehľad aplikácií na sledovanie TV cez internet. Tentokrát si budete môcť stiahnuť úplnú verziu softvéru Ashampoo Music Studio 2018.

V našich súťažiach môžete zase vyhrať atraktívne ceny LED lampu, Sygic GPS navigáciu či JBL reproduktor. Zapojte sa do súťaží tu.

Nové vydanie už môžu naši predplatitelia čítať na svojom smartfóne či tablete a v týchto dňoch ho dostanú do svojich poštových schránok. Na vás ostatných čaká v novinových stánkoch iba za 1,99 eura, alebo si môžete objednať ročné predplatné len za 16,50 eura v našom eshope

To však nie je všetko, čítajte ďalej, čo všetko za dozviete v najnovšom čísle TOUCHIT. TOUCHIT je moderný časopis, pre ľudí, ktorí milujú technológie tak ako my v redakcii.

Ako spozná smartfón kde ste?

GPS dnes používajú miliardy ľudí, avšak len máloktorí z nich majú ucelenú predstavu o tom, ako tento mechanizmus vlastne funguje. Čo sa vlastne v útrobách smartfónu deje? Prečo polohu niekedy získate pomalšie, ako inokedy a prečo je niekedy GPS nepresná? Čo znamená skratka A-GPS a prečo sa okrem GPS často hovorí aj o systémoch GLONASS a Galileo?

Kompaktné čisto elektrické SUV: Hyundai Kona EV

Elektrickú Konu sme mali na Slovensku v redakcii ako prví a aj sme si ju užili. Je to auto s uvádzaným dojazdom 482 kilometrov, my sme na ňom urobili 435 km až do úplne prázdnej batérie. Na elektrickom vozidle Kona si na prvý pohľad všimnete dizajn karosérie so zatvorenou maskou a zaujímavou stredovou konzolou v interiéri.

Bezdrôtové slúchadlá do lietadla aj na plávanie

Je čoraz viac slúchadiel s funkciou ANC odpoveďou na zvýšený hluk na našej planéte? Netušíme, no v každom prípade je to niečo, čo by sme si želali na všetkých slúchadlách. Novinky v našom teste ukazujú smerovanie. Je to aktívna forma odhlučnenia. Či už sú slúchadlá malé alebo cez hlavu, túto funkciu postupne dostáva čoraz viac modelov.

Aplikácie na sledovanie TV cez internet

Počet mobilných aplikácií, ktoré slúžia na sledovanie televízneho vysielania na obrazovkách smartfónov či tabletov na Slovensku utešene rastie. K známym službám veľkých operátorov sa totiž postupne pridávajú aj internetové televízie.

Nové vydanie už môžu naši predplatitelia čítať na svojom smartfóne či tablete a v týchto dňoch ho dostanú do svojich poštových schránok. Na vás ostatných čaká v novinových stánkoch iba za 1,99 eura, alebo si môžete objednať ročné predplatné len za 16,50 eura v našom eshope

Značky: