Verzia XE23 umožňuje s okuliarmi spárovať Bluetooth zariadenia, ako je napr. klávesnica.

Okuliare Google Glass mali spôsobiť revolúciu. Mali zmeniť spôsob, akým pristupujeme k informáciám a ako vnímame naše okolie. Namiesto toho ich Google stiahol z trhu a vrátil späť do svojich laboratórií. Okuliare sa neskôr objavili v podnikovej verzii, avšak spustenia predaja pre bežných spotrebiteľov sme sa nikdy nedočkali.

Bez ohľadu na to, Google Glass majú viacerí vývojári stále vo svojich šuplíkoch a niektoré podniky ich používajú dodnes. Aj napriek ich nedostatkom a starnúcemu hardvéru. A ešte stále ich podporuje aj samotný Google, ktorý takmer po troch rokoch vydal novú softvérovú aktualizáciu.

Verzia XE23 prináša podporu Bluetooth zariadení, takže k okuliarom môžete pripojiť Bluetooth klávesnicu a uľahčiť tak písanie. Rovnako je možné pripojiť myšku a používať ju na navigáciu v rozhraní. Google takisto opravil nemenované bugy a vylepšil prevádzku okuliarov. To je však veta, ktorá sa spomína prakticky v každej aktualizácii.

Google sa rozhodol po troch rokoch aktualizovať svoje okuliare. Pridal podporu Bluetooth zariadení

 

Zdroj: 9to5google

Prečítajte si aj:

Blade 3000: Inteligentné okuliare, ktoré chcú uspieť tam, kde Google Glass pohoreli

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit