Alternatíva k modelu 10 Pro je na ceste.

Aj OnePlus uvádzalo všetkých zástupcov sérií v rovnaký deň. Tento rok sme však boli svedkami malého prekvapenia, keď sme sa začiatkom roka dočkali iba modelu 10 Pro. Ten sa dokonca iba pred pár dňami dostal aj na globálny trh.

Portál PhoneArena informuje, že OnePlus testuje ďalší smartfón. Ten údajne príde s vlajkovým a poriadne výkonným čipsetom Dimensity 9000 od MediaTeku, ktorý prekonáva takmer celú konkurenciu. Aj keď sme doteraz nemali potvrdené, či model OnePlus 10 vôbec existuje, zdá sa, že áno.

Keďže už skôr sa objavili správy, že v štandardnom modeli OnePlus 10 nebude použitý čipset od Qualcommu, novým informáciám to pridáva na vierohodnosti. Očakávame však, že model OnePlus 10 bude menšou verziou 6,7-palcového modelu OnePlus 10 Pro a príde aj so slabším výkonom fotoaparátov.

OnePlus 10 ProZdroj: OnePlus
OnePlus 10 Pro

Aj keď o dizajne OnePlus 10 nevieme prakticky nič, môžeme predpokladať, že bude identický s modelom Pro. To však nevieme naisto. Hoci nepoznáme ani presný dátum uvedenia, tak predpokladáme, že novinky, v podobe modelu OnePlus 10, sa dočkáme niekedy až v druhej polovici tohto roka.

Pokiaľ sa však obzeráte po nekompromisnej vlajkovej lodi, tak zbystrite. OnePlus údajne pracuje aj na variante Ultra, ktorý by mal byť vrcholovým modelom aktuálnej ponuky smartfónov spoločnosti OnePlus. Zároveň chce konkurovať tým najlepším smartfónom na trhu. Tento model sa očakávame niekedy na jeseň. 

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.