Oficiálna upútavka prezrádza dizajn fotoaparátov a logo Hasselblad.

Doterajšie rendery pripravovanej novinky nám ukazovali, čo môžeme od dizajnu OnePlus 10 Pro očakávať. Najnovšia upútavka spoločnosti OnePlus nám už poskytuje oficiálne informácie o dizajne zadnej strany a rozložení fotoaparátov.

Hoci upútavka neprezrádza toho veľa, ukazuje nám to najpodstatnejšie. Model 10 Pro bude mať tri zadné fotoaparáty, ktoré opäť vznikli v spolupráci s výrobcom fotoaparátov – spoločnosťou Hasselblad. Už pri modeli OnePlus 9 Pro sme boli z tejto spolupráce nadšení, tak veríme, že tento rok to bude ešte lepšie. 

OnePlus 10 Pro sa začne predávať v Číne od 11. januára, avšak globálna dostupnosť nie je zatiaľ známa. 

OnePlus 10 ProZdroj: The Verge
OnePlus 10 Pro

Hoci špecifikácie fotoaparátov ešte neboli oficiálne potvrdené, predpokladáme, že OnePlus 10 Pro do svojej výbavy dostane 48 Mpx hlavný fotoaparát, 50 Mpx ultrawide, 8 Mpx teleobjektív a 32 Mpx selfie fotoaparát.

Vo vlajkovej lodi roka 2022 nebude chýbať čipová sada Snapdragon 8 Gen 1. Vo výbave takisto nájdeme 8 GB alebo 12 GB RAM, 128 GB alebo 256 GB úložiskom a 5 000 mAh batériu. Poteší aj ochrana voči vode a prachu podľa IP68. 

Zo zverejnenej upútavky môžeme zistiť, že vo výbave opäť nebude chýbať trojpolohový mechanický volič zvukových režimov. Viaceré zdroje tvrdia, že uvedenie na globálny trh by malo byť do apríla 2022.

Zdroj: TheVerge

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.