Tento vlajkový model sa údajne nezľakne ani tých najvýkonnejších zariadení roka 2022. 

OnePlus po začatí výraznejšej spolupráce so spoločnosťou Oppo očividne mení svoju stratégiu, ktorá je menej predvídateľná. Tieto zmeny sa pritom začínajú prejavovať vo všetkých oblastiach pôsobenia.

Pred pár dňami bola predstavená novinka – model Onelus 10 Pro. Tento smartfón bol však predstavený podstatne skôr, ako v roku 2021 jeho predchodca. Pozoruhodné pritom je, že stále nevieme, či sa k tomuto modelu pridá (a kedy) aj klasický model OnePlus 10. Treba ešte dodať, že na globálne uvedenie modelu 10 Pro stále iba čakáme.

Pokým sa zamýšľame nad „bežnými problémami“ týchto smartfónov a ich uvedenia na trh, tak na webe sa objavila celkom odvážna správa, ktorá tvrdí, že OnePlus použije pre modelový rad OnePlus 10 stratégiu spoločnosti Samsung a predstaví TOP model s označením Ultra.

OnePlus 10 ProZdroj: GSMArena
OnePlus 10 Pro

Aktuálne však nie je známe o tomto zariadení takmer nič, len vieme, že sa nachádza vo fáze návrhu a testovania. Aj z tohto dôvodu je veľmi ťažké čo i len odhadnúť, kedy by mohlo byť toto zariadenie predstavené verejnosti. Takisto nemáme žiadne ďalšie doplňujúce správy, ktoré by informáciu o prácach na modeli OnePlus Ultra potvrdili. Nie je pritom vôbec vylúčené, že po testovacej fáze bude tento model jednoducho odložený a jeho vydanie zrušené.

Pokiaľ si však máme zatipovať, kedy by sa mohol tento model dostať na trh, tak predpokladáme, že bude predstavený v druhej polovici tohto roka (niekedy na jeseň).

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.