Spoločnosť sa pripravuje na uvedenie ďalšieho zaujímavého smartfónu.

OnePlus o tejto udalosti informovalo iba pred pár hodinami. Dozvedáme sa, že udalosť sa bude konať „naživo“ v New Yorku. Bude samozrejme vysielaná aj prostredníctvom sociálnych sietí a YouTube. Konferencia spoločnosti začne 3. augusta o 16:00 nášho času.

O modeli OnePlus 10T celkovo nemáme veľa informácií. Dokonca aj upútavka na udalosť nám iba pripomína model OnePlus 10 Pro. Je to predovšetkým kvôli podobnej zostave fotoaparátov a sandstone úprave zadnej steny. Nemilou “novinkou” by však mala byť absencia posuvnika na ovládanie zvukových režimov, ktorý sme si aj my v redakcii veľmi obľúbili.

OnePlus 10T EventZdroj: DroidLife
OnePlus 10T Event

Spoločnosť už skôr potvrdila, že model 10T bude vybavený čipovou sadou Snapdragon 8+ Gen 1 a operačným systémom OxygenOS 13. Okrem toho sa samozrejme očakáva aj Amoled displej s vysokou obnovovacou frekvenciou a poriadna porcia pamäte RAM.

Na modeli OnePlus 10T je pozoruhodné to, že spoločnosť písmeno T v názve telefónu nepoužila od roku 2020, kedy na trh uviedla model 8T. Okrem toho očakávame aj rýchle nabíjanie na úrovni až 150W, ktoré sa nachádza aj vo výbave modelu OnePlus 10R. 

Viac sa dozvieme už 3. augusta.

Zdroj: DroidLife

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.