Predstavený bude o pár dní.

Spoločnosť OnePlus nedávno prešla výraznou transformáciou, ktorá by mala už v blízkej budúcnosti priniesť prvé ovocie. Pokým nedávno predstavený model OnePlus 11 je skôr “bežným” telefónom, tak až ďalší pripravovaný smartfón by mohol priniesť tak očakávanú zmenu. Nová správa z portálu AndroidPolice prezrádza, že všetko dôležité o tomto netradičnom telefóne sa dozvieme počas veľtrhu MWC, ktorý sa koná na prelome februára a marca v Barcelone. 

Na internet sa dostala aj upútavka, ktorá odhaľuje osvetlenú zadnú časť a obrovskú kruhovú zostavu fotoaparátov. Tá by mala byť podľa odhadov dokonca väčšia ako pri základnom modeli OnePlus 11. Zverejnené obrázky zámerne zvýrazňujú svetelný podpis, ktorý sa kľukatí cez celú zadnú časť telefónu. OnePlus tvrdí, že tento dizajn je navrhnutý tak, aby imitoval cievy.

OnePlus 11Zdroj: GSMArena
OnePlus 11

Svetelné krivky sa tiahnu od spodnej časti až k trom fotoaparátom, ktorých dizajn pripomína Vivo X90 Pro. Na druhej strane sa tento model nevyhne ani porovnaniu s iným „svietiacim telefónomNothing Phone 1, za ktorým stojí Carl Pei (ex-OnePlus). Zdá sa však, že riešenie svetelného podpisu od OnePlus je o niečo atraktívnejšie.

OnePlus 11 Concept bude predstavený v pondelok 27. februára počas podujatia spoločnosti na MWC 2023 v Barcelone. Keďže telefón má vo svojom názve slovo “koncept”, je možné, že jeho predstavením bude iba odhalená budúcnosť telefónov spoločnosti OnePlus. Neočakávame, že by sa tento telefón dostal do predaja. 

OnePlus 11 ConceptZdroj: AndroidPolice
OnePlus 11 Concept

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.