Spoločnosť OnePlus údajne naplánovala konferenciu na polovicu apríla.

Na nej by mala predstaviť novinky pre rok 2020 – OnePlus 8 a 8 Pro. Z dôvodu šírenia choroby COVID-19 sa uskutoční iba online. Pandémia rovnako spôsobila spomalenie vývoja týchto modelov. Niektoré zdroje uvádzajú, že predstavenie bolo pôvodne plánované už na polovicu marca.

Zdá sa, že model OnePlus 8 Lite z pripravovaných smartfónov dopadol najhoršie. V tomto prípade ide o prvý telefón spoločnosti, ktorý má používať inú čipovú sadu ako Snapdragon od spoločnosti Qualcomm. Namiesto toho bude tento model vybavený čipom MediaTek Dimensity, čo by mohlo pomôcť aj cene, ktorá by sa mala zastaviť na úrovni približne 449 eur. Uvedenie tohto modelu sa však môže vzhľadom na súčasnú situáciu oneskoriť aj o niekoľko mesiacov.

Situácia s dvoma prémiovými modelmi tiež nie je úplne “ružová”. Tieto modely síce budú predstavené už o mesiac, ale kedy budú aj skutočne dostupné spotrebiteľom, nie je teraz vôbec známe. Všetko je závislé na obnovení výroby v Číne.

Vieme, že tieto dva vlajkové modely budú používať čipové sady Snapdragon 865, displeje s obnovovacou frekvenciou 120 Hz a nový trojitý fotoaparát. Do výbavy sa možno konečne dostane aj bezdrôtové nabíjanie a odolnosť voči vode a prachu podľa IP68. Nechajme sa prekvapiť.

Zdroj: GizChina

Spoločnosť OnePlus dokonca mení aj svoje klasické logo za nové

Zdroj: Winfuture, GizChina

Prečítajte si aj:

Koronavírus: Pozor na mobilný telefón, je to semenište vírusov. Takto sa treba chrániť! (VIDEO TOUCHIT)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.