Oficiálny predaj bude spustený neskôr.

Čínska spoločnosť sa pripravuje na predstavenie série OnePlus 8. Už tento mesiac 14. apríla spoznáme minimálne dva modely, ktoré to budú mať namierené medzi najvýkonnejšie zariadenia súčasnosti. Podľa dostupných zdrojov by sme mohli za pár dní dokonca spoznať ešte jedno ďalšie zariadenie.

OnePlus 8 event

Predstavenie prebehne 14. apríla o 17:00, Zdroj: OnePlus

Spoločnosť by tak mohla predstaviť – OnePlus 8, OnePlus 8 Pro a nový smartfón strednej triedy OnePlus Z. Zatiaľ nevieme, či posledne menovaný bude skutočne predstavený 14. apríla. Jeho uvedenie môže byť ohrozené práve kvôli prebiehajúcej pandémii. Modelový rad OnePlus 8 bude v tento deň predstavený so 100 % istotou.

V deň, kedy spoločnosť uvádza na trh nový smartfón, propaguje pop-up udalosť, ktorá dáva vybraným používateľom šancu kúpiť si nový model smartfónu OnePlus. To je jedinečná šanca ako získať telefón ešte pred oficiálnym spustením predaja. 

OnePlus 8 Pro 5G

OnePlus 8 Pro 5G, Zdroj: PhoneArena

Tieto podujatia sa tradične konajú na exkluzívnych miestach vo vybraných mestách. Tento rok však spoločnosť nebude organizovať verejnú akciu, ale predstavenie prebehne iba online. Dôvody tejto zmeny sú celkom zrejmé.

Spoločnosť umožní niekoľkým zákazníkom kúpiť si zariadenie OnePlus 8 prostredníctvom online podujatia aj v Európe. OnePlus oznámi ďalšie podrobnosti po predstavení noviniek už 14. apríla.

Zdroj: OnePlus

Prečítajte si aj:

Haylou Solar: Inteligentné hodinky, v ktorých má prsty opäť Xiaomi

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.