Súčasťou balenie má byť 65 W nabíjačka.

O OnePlus 8T toho veľa nevieme, ale pripravovaný model má funkciou rýchleho nabíjania výrazne prekonať svojho predchodcu. V súčasnosti sú najnovšie telefóny OnePlus pripravené na beta verziu Androidu 11 a vývojár Lavin Amarnani našiel v tomto testovacom softvéri “stopy”, ktoré potvrdzujú existenciu Super Warp nabíjačky s výkonom 65 W.

Aktuálnu generáciu smartfónov OnePlus je možné nabíjať nabíjačkami s výkonom 30 W, čo je rýchlosť, ktorá bola dostupná už v roku 2019. Tento rok sa však konkurencia dostala ešte ďalej. 

O 65 W nabíjaní v podaní OnePlus nepočujeme prvýkrát. Minulý mesiac získala táto nabíjačka certifikáciu, takže je pravdepodobné, že sa už nasledujúci telefón, pravdepodobne OnePlus 8T, dočká tejto technológie rýchleho nabíjania.

Aktuálne vlajkové lode spoločností Oppo (Find X2 Pro) a Realme (X50 Pro) už 65 W nabíjanie podporujú a vzhľadom na to, že OnePlus s nimi úzko spolupracuje, rovnaká technológia by sa mohla čoskoro objaviť aj v smartfónoch OnePlus. 

oneplus 8

OnePlus 8, Zdroj: OnePlus

Kód pre OnePlus z Androidu 11 obsahuje aj zoznam všetkých farebných variantov série OnePlus 8, avšak obsahuje aj neohlásenú farbu „Ice Blue“, ktorá by mohla byť nasledovníkom alebo špeciálnou edíciou telefónu, ktorý bude čoskoro odhalený. Farba by sa tak pripojila k Onyx Black, Glacial Green, Ultramarine Blue a Interstellar Glow.

Členovia XDA tiež zaznamenali v beta verzii Androidu 11 aj odkazy na očakávané TWS slúchadlá OnePlus. Podľa kódu ide o OnePlus Pods TWS, čo by mohol byť aj ich konečný názov.

Zdroj: TechRadar

Prečítajte si aj:

Na čo sú vlastne dobré skladacie telefóny? (VIDEO TOUCHIT)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.