Nechýba ani Cine kamera.

OnePlus vraj začal spolupracovať so spoločnosťou Leica a prvý výsledok tejto spolupráce uvidíme už v pripravovanej vlajkovej lodi OnePlus 9. O spolupráci medzi oboma značkami sme informovali v našom staršom článku, TU.

MySmartPrice teraz prišiel s ďalšími informáciami, ktoré naznačujú, aké zadné fotoaparáty by mohol OnePlus 9 ponúknuť. Podľa špekulácii pôjde o 50 Mpx Ultra Vision senzor s clonou f/1.9, 20 Mpx Cine senzor s clonou f/1.8 a 12 Mpx teleobjektív s clonou f/3.4. Rovnakú konfiguráciu fotoaparátov ponúka aj Huawei Mate 40 Pro.

Huawei bol doteraz jediný výrobca s Cine senzorom vo výbave. Tento senzor ponúka najkvalitnejšie ultraširokouhlé fotografie z hľadiska detailov a dynamického rozsahu – hoci, na úkor užšieho zorného poľa. Cine senzor je zároveň optimalizovaný na záznam videa.

Pokiaľ sa teda špekulácie potvrdia, OnePlus dostane do výbavy prakticky totožné fotoaparáty ako Huawei. OnePlus 9 ponúkne aj 6,55-palcový HDR displej s frekvenciou 120 Hz, procesor Snapdragon 888, 8 GB RAM a 128 GB úložisko.

Zdroj: MySmartPrice

Prečítajte si aj:

Huawei Mate 40 Pro: Fotoaparát a vylepšená videokamera do vrecka (RECENZIA a VIDEO)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit