Dizajn modelu OnePlus 9 bol odhalený prednedávnom.

OnLeaks tentokrát zverejnil rendery, ktoré prinášajú prvý pohľad na Pro verziu budúcoročnej vlajkovej lode od OnePlus. Dizajn 9 Pro vyzerá podobne ako pri štandardnej verzii, avšak zmenu vidíme predovšetkým v zakrivenom displeji. Uhlopriečka displeja je údajne 6,7-palca, pričom samotný panel takisto obsahuje otvor pre selfie fotoaparát. 

Volič zvukových režimov a tlačidlo napájania sú umiestnené na pravej strane, zatiaľ čo tlačidlá na ovládanie hlasitosti sú na ľavej strane. V zadnej časti je vidieť podobne vyzerajúce obdĺžnikové zoskupenie fotoaparátov so štyrmi objektívmi. Nejde pritom o konečný dizajn, pretože vývoj je stále v štádiu prototypu, takže usporiadanie fotoaparátov a ďalšie dizajnové prvky sa môžu meniť.

OnePlus 9 Pro render

OnePlus 9 render, Zdroj: 91mobiles

Nedávno zverejnené informácie o sérii OnePlus 9 naznačujú, že novinky budú vybavené displejmi s obnovovacou frekvenciou 144 Hz. Vysoký výkon poskytne nový čipset od Qualcommu – Snapdragon 875. 

Novinky zo série OnePlus 9 by sme mali spoznať v marci budúceho roka, takže máme ešte dostatok času na získanie ďalších informácií o oboch modeloch.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Xiaomi neodporúča aktualizovať na MIUI 12.2.1.0 kvôli viacerým problémom

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.