Spoločnosť vydala aktualizáciu iba prednedávnom.

Je určená pre vlajkové modely Mi 10, Mi 10 Pro a Redmi K30 Pro. Súčasťou firmvéru MIUI 12.2.1.0, založeného na Androide 11, je aj výrazné vylepšenie aplikácie fotoaparátu. Mi Camera získala viacero nových režimov, pričom výrazne utrpela stabilita aktualizovaných zariadení. Situácia je pomerne vážna. Dokonca oficiálna podpora spoločnosti inštaláciu MIUI 12.2.1.0 neodporúča.

Problémov je viac ako dosť

Zariadenia sa nevedia pripojiť k internetu z druhej SIM karty, počas nabíjania sa znížila citlivosť obrazovky, znížila sa snímková frekvencia v hrách, spotreba energie sa naopak zvýšila, vytváranie snímok obrazovky je spomalené a bolo zaznamenané aj prehrievanie. Zoznam problémov je však oveľa dlhší. V takýchto prípadoch zvyčajne Xiaomi distribúciu firmvéru pozastaví, pokým nevyrieši všetky problémy.

Čo prináša MIUI 12.2.1.0?

Stabilná verzia MIUI 12.2.1.0 prináša do aplikácie fotoaparátu Mi Camera viaceré vylepšenia. Pridáva ďalšie možnosti snímania, ktoré sú rozšírené o rad kreatívnych režimov. Rozhranie fotoaparátu obsahuje konkrétne pokyny pre rôzne režimy snímania s dlhou expozíciou, ktoré sme si vyskúšali aj pri modeli Mi 10T Pro.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi 10T Pro: Najlepšie foto vlastnosti

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.