Meškanie má svoj dôvod.

Spoločnosť OnePlus nepatrí v oblasti audio produktov medzi priekopníkov, ale pred viac ako rokom nás dokázala zaujať. Pôvodné OnePlus Buds Pro sa objavili aj u nás v redakcii, pričom v cenovej kategórii do 150 eur ponúkali skvelý zvuk a dobrú výbavu. Keďže od ich uvedenia ubehlo už pomerne veľa času, OnePlus pripravuje nástupcu s označením Buds Pro 2. Nedávne správy naznačovali, že ich uvedenia sa dočkáme ešte v októbri, čo sa však nestalo.

OnePlus teda s predstavením novinky mešká. Buds Pro 2 sa svojho uvedenia dočkajú až v 1. štvrťroku 2023, kedy budú na trh uvedené spolu s novým vlajkovým smartfónom OnePlus 11.

OnePlus Buds ProZdroj: TOUCHIT
OnePlus Buds Pro

Pripomeňme si, že pôvodné OnePlus Buds Pro boli na trh uvedené v júli 2021, čiže je vidieť, že ročný cyklus uvádzania nových produktov spoločnosti OnePlus nevyšiel. Predpokladá sa však, že výroba slúchadiel sa už začala v Ázii a Európe.

Od novej generácie slúchadiel Buds Pro samozrejme očakávame iba tie najlepšie vlastnosti a vysokokvalitný zvuk. Nemalo by tak chýbať aktívne potláčanie hluku, kvalitný ambientný režim, dlhá výdrž batérie a ďalšie bohaté možnosti nastavenia, ktoré sme mohli vidieť, a predovšetkým na vlastné uši počuť, aj v prípade slúchadiel OPPO Enco X2, ktoré považujeme za jedny z najlepších slúchadiel roka 2022. Všeobecne sa predpokladá, že práve tento model bude pre nové Buds Pro 2 slúžiť ako predloha, čo by sa malo prejaviť aj po prepracovanej konštrukčnej stránke.

OPPO Enco X2Zdroj: Samuel Hindy/TOUCHIT
OPPO Enco X2

Okrem toho sa očakáva až 38-hodinová výdrž batérie s vypnutým ANC a rýchle nabíjanie cez port USB-C. Nemalo by však chýbať ani bezdrôtové nabíjanie. Veríme, že aj s novinkou budeme začiatkom budúceho roka rovnako spokojní, ako s jej predchodcom – modelom OnePlus Buds Pro.

Zdroj: Pocket-lint

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.