V deň veľkého predstavenie novej vlajkovej lode spoločnosti OnePlus sa predstavili aj bezdrôtové slúchadlá Bullets.

Konštrukčné prevedenia je klasické in-ear. Teda štuple, ktoré zasuniete do uší. Tieto Bluetooth slúchadlá sa môžu pochváliť aj prevedením, ktoré obsahuje podporný most, ktorý vypĺňa ucho pre čo najlepšie držanie počas športových aktivít.

Spoločnosť OnePlus vyzdvihuje rýchle nabíjanie Dash Charge, ktoré v prípade jej smartfónov je excelentné. Aj pri slúchadlách sa využíva táto nabíjacia technológia. Iba 10 minút na nabíjačke a slúchadlá dostanú dostatok energie až na 5 hodín hrania. Po plnom nabití dokážu reprodukovať hudbu až 8 hodín. 

Slúchadlá nabijete cez USB-C port. So smartfónom, alebo iným kompatibilným zariadením ich prepojíte pomocou Bluetooth 4.1.

Slúchadlá sa vyznačujú odolnou konštrukciou, ktorá je zároveň aj pohodlná. Za pomoci slúchadiel môžete ovládať hovory, hudbu (Magnetic Control) a Google Asistenta. Po vytiahnutí „špuntov“ z uší sa tie spoja vďaka integrovaným magnetom a dokážu automaticky pozastaviť prehrávané skladby. Po opätovnom vložení do uší sa skladby spustia na mieste, kde ste prerušili prehrávanie. Praktické hlavne počas športových aktivít.

Konštrukcia slúchadiel by mala poskytovať čisté a jasné prehrávanie skladieb vo všetkých frekvenciách. Cena Bullets Wireless bude príjemných 69 € a do predaja prídu 5. júna.

Zdroj: OnePlus

Prečítajte si aj:

OnePlus 6 predstavený: Zabiják vlajkových lodí v plnej zbroji

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.