Vyšší výkon v rovnakom tele, ale aj za vyššiu cenu. 

OnePlus 3T je na pohľad totožný s pôvodným OnePlus 3. Nastalo len niekoľko zmien – síce malých, ale dosť zásadných.

Hlavnou novinkou je použitie procesora Snapdragon 821, taktovaného na 2x 2.35 GHz a 2x 1.6 GHz. Oproti pôvodne použitému Snapdragon 820 je to len marginálny nárast vo výkone, ale už spĺňa podmienky pre Daydream.

Ďalšou novinkou je vyššia kapacita batérie. Tá narástla z 3000 mAh na 3400 mAh. Telefón si stále zachoval funkciu nabíjania Dash Charge, vďaka ktorej dokáže načerpať energiu na celý deň za polhodinu.

Podstatnou zmenou je rozšírenie kapacity úložného priestoru. OnePlus 3 sa predáva v jedinej variante s 64 GB úložiskom. Model 3T ponúka na výber zo 64 GB a 128 GB verzie – bude však o niečo drahšia. Milovníci selfíčiek sa potešia lepšiemu prednému fotoaparátu, ktorého rozlíšenia narástlo zo solídnych 8 Mpix na naozaj pôsobivých 16 Mpix. Zadný fotoaparát je bohužiaľ bez zmeny.

My sme boli milo prekvapení pomerom ceny a výkonu v predošlej verzii. Oceňujeme, že sa firma snaží držať krok s dobou a rýchlo predstavila vylepšený model s podporou Daydream, aj keď za vyššiu cenu. OnePlus 3T bude stáť 439 EUR za verziu so 64 GB pamäte, 128 GB model má stáť o zhruba 40 EUR viac. Predaj sa začne 28. novembra.

Zdroj: OnePlus

Prečítajte si aj:

Recenzia OnePlus 3: Potvrdil povesť