Nasledujúcich 6 mesiacov bude pre túto čínsku spoločnosť veľmi plodných.

Po nedávnej fúzii so spoločnosťou Oppo sa aj OnePlus sústredí na rozšírenie svojej ponuky smartfónov. Okrem nedávnych správ o pripravovaných hodinkách sa teraz dozvedáme, čo môžeme v najbližších mesiacoch od OnePlus očakávať.

Portál GSMArena informuje, že OnePlus má do konca septembra tohto roka predstaviť šesť nových zariadení. Pri väčších značkách by nešlo o nič neštandardné, ale pri OnePlus nie sme na tak vysoké číslo zvyknutí. Spoločnosť zvyčajne stihla za rovnaké časové obdobie predstaviť oveľa menej zariadení.

Dalo by sa skôr povedať, že OnePlus do septembra predstaví 5 + 1 smartfónov, keďže jedným z nich je aj model OnePlus 10 Pro, ktorý sa konečne dostane na globálny trh. Malo by sa tak stať už koncom tohto mesiaca, čiže do jeho uvedenia skutočne zostáva iba niekoľko dní.

V apríli by mal nasledovať model OnePlus Nord CE 2 Lite. Veľmi silný bude aj prelom mesiacov apríl a máj, kedy by mal byť uvedený model OnePlus Nord 2T. V máji by mal byť predstavený aj OnePlus 10R. Je tak pravdepodobné, že práve tieto dva modely budú predstavené v rovnaký deň.

OnePlus Nord CE 2Zdroj: AndroidAuthority
Dizajnový jazyk roka 2022 – OnePlus Nord CE 2

Na leto si pre nás spoločnosť OnePlus pripravila skutočnú lahôdku. V júli by sme mali spoznať OnePlus Nord 3, na ktorý sa v redakcii veľmi tešíme. Nie je vylúčené, že tento model bude na vybrané trhy uvedený pod označením Nord Pro.

To najlepšie prichádza na koniec. V septembri má byť údajne predstavený model OnePlus 10 Ultra (alebo OnePlus 10 Pro+), čiže to najlepšie, čo nám spoločnosť OnePlus vie aktuálne ponúknuť.

Okrem pomerne veľkého počtu pripravovaných zariadení sa bude musieť OnePlus sústrediť aj na ich softvérovú podporu. Veríme, že aktuálna spolupráca s Oppo k jej zvýšeniu iba prospeje.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.