Okrem nich je v príprave aj telefón s kódovým označením Oscar.

Správy z portálu GSMArena naznačujú, že spoločnosť OnePlus pracuje na nových TWS slúchadlách, ktoré by sa mali stať súčasťou modelového radu Nord. Na základe tohto zaradenia je zrejmé, že aj nové slúchadlá budú patriť do strednej triedy.

Aj napriek tomu, že už teraz sa môžeme pozrieť na rendery zobrazujúce tieto slúchadlá, tak nie je vylúčené, že pred ich konečným uvedením môže prísť k nejakým zmenám. Je potrebné podotknúť, že aj napriek tomu, že ide o rendery, ktoré sú založené na skutočnom produkte, slúchadlá sú stále v štádiu prototypu.

Na základe získaných obrázkov nie je možné zistiť, či zlatá plocha na slúchadlách je dotyková, alebo ide o fyzické tlačidlá na ovládanie základných funkcií slúchadiel Nord.

Zdroj ďalej uvádza, že slúchadlá by mali byť na trh uvedené niekedy koncom tohto roka. Aj napriek tomu, že zatiaľ nepoznáme žiadne ďalšie detaily tak je zrejmé, že svojou výbavou sa tieto slúchadlá zaradia pod model OnePlus Buds Pro. Tomu bude samozrejme zodpovedať aj cena, ktorá by sa podľa našich odhadov mala pohybovať pod hranicou 100 eur.

Okrem TWS slúchadiel sa dozvedáme, že OnePlus pracuje aj na smartfóne s kódovým označením Oscar. Tento model by sa mal údajne stať právoplatným členom série vlajkových lodí, ktorého uvedenie máme očakávať niekedy v druhom štvrťroku 2022.

Nie je vylúčené, že pod kódovým označením Oscar sa skrýva model OnePlus 10, ktorý by tak mal čoskoro doplniť nedávno predstavený OnePlus 10 Pro.

Na záver ešte dodáme, že OnePlus má tento rok v pláne uviesť okrem nových zariadení série Nord aj tablet, inteligentné hodinky a aj fitness náramok. 

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.