Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť OnePlus, globálna technologická značka, dnes uviedla na trh dva nové smartfóny produktového radu OnePlus Nord – OnePlus Nord N10 5G a OnePlus Nord N100 – a rozšírila tak prémiové zážitky zo smartfónov spoločnosti o ďalších ľudí na celom svete. Séria OnePlus Nord N nadväzuje na roky inovácií OnePlus a prináša rovnako rýchly a plynulý používateľský zážitok.

Nová séria OnePlus Nord N poskytuje pohlcujúce zážitky zo sledovania, dlhotrvajúcu výdrž batérie, pokročilé nastavenie viacerých kamier a softvér na úrovni vlajkovej lode v systéme OxygenOS.

Pete Lau, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti OnePlus, uviedol: „Poslanie spoločnosti OnePlus zdieľať lepšie technológie so svetom znamená, že sa snažíme o to, aby bola špičková technológia prístupnejšia pre širší okruh používateľov. Séria OnePlus Nord N predstavuje ďalší krok v našej stratégii zameranej na rozšírenie ponuky našich smartfónov na viac cenových úrovní. Teraz môže ešte viac používateľov získať skvelý zážitok bez straty kvality.

Tuomas Lampen, vedúci stratégie spoločnosti OnePlus Europe, uviedol: „Odkedy sme uviedli na trh prvý produkt OnePlus Nord v Európe a Indii, naša komunita dala jasne najavo, že sú nadšení z vyhliadky na ešte dostupnejšie zariadenia OnePlus. Uvedenie OnePlus Nord N10 5G a OnePlus Nord N100 na trh je ďalším krokom, ktorý prinesie rovnakú skúsenosť ešte väčšiemu počtu používateľov, počnúc Európou. Budeme pokračovať v prispôsobovaní nášho produktového portfólia, aby sme pre našu komunitu poskytovali prémiové zážitky.

OnePlus Nord N10 5G: Najprístupnejší prémiový zážitok z 5G

OnePlus Nord N10 5G prináša výkon 5G ďalším zákazníkom s plynulým 90 Hz displejom, technológiou Warp Charge a vysoko kvalitným štvornásobným fotoaparátom. Pohotový výkon telefónu OnePlus Nord N10 5G poháňa 6 GB RAM a 128 GB úložisko, ktoré je možné rozšíriť až na 512 GB na ukladanie všetkých vašich obľúbených aplikácií, hier, filmov a skladieb.

OnePlus Nord N10 5G sa vyznačuje rýchlym a plynulým zobrazením na nádhernom 6,49“ displeji FHD + s obnovovacou frekvenciou 90 Hz. Či už hráte hry alebo sledujete videá, hladký displej a bohaté duálne reproduktory ponúkajú pohlcujúci stereofónny zážitok. Warp Charge od OnePlus je jednou z popredných technológií rýchleho nabíjania v odbore, ktorá je teraz dostupná pre používateľov OnePlus Nord N10 5G. Zariadenie podporuje Warp Charge 30T s batériou 4300mAh.

5G mení spôsob, akým ľudia používajú svoje smartfóny. Cieľom OnePlus Nord N10 5G je sprístupniť túto konektivitu novej generácie ďalším používateľom vďaka čipsetu Qualcomm® Snapdragon ™ 690 poháňanému osemjadrovým CPU.

Výkonný zadný systém štvorice objektívov fotoaparátu OnePlus Nord N10 5G vám umožní zachytiť svet okolo vás v ohromujúcich detailoch. Dodáva sa s 64 MP hlavným objektívom a 119-stupňovým ultraširokým objektívom spolu s vyhradenými makro a monochromatickými objektívmi. Zariadenie je dodávané s predným 16 MP fotoaparátom pre selfie alebo videohovory.

OnePlus Nord N100: Určený na zábavu s cenou, ktorá vyhovuje všetkým

Model OnePlus Nord N100, ktorý je navrhnutý pre používateľov, ktorí by si chceli pri každodennom používaní vychutnať najlepší zážitok zo smartfónu vo svojej triede. Novinka disponuje veľkým displejom, veľkou batériou a veľkým úložiskom za prijateľnú cenu. Je vybavená 6,52-palcovým dychberúcim displejom a výkonnými duálnymi stereofónnymi reproduktormi. Pre dlhú výdrž batérie je OnePlus Nord N100 napájaný batériou s kapacitou 5 000 mAh a podporuje rýchle nabíjanie 18 W.

Pokiaľ ide o výkon, OnePlus Nord N100 prichádza so 4 GB RAM a 64 GB úložiskom, beží na čipsete Qualcomm® Snapdragon™ 460 a osemjadrovom CPU. Rozšíriteľné úložisko je voliteľné prostredníctvom slotu na kartu MicroSD. Fotoaparát Nord N100 sa dodáva s hlavným fotoaparátom s rozlíšením 13 MP, bokeh objektívom, ktorý pomáha vytvárať portrétne fotografie, a makroobjektívom pre dynamický zážitok z fotografovania.

OnePlus Nord N10 5G aj OnePlus Nord N100 sú predinštalované s OxygenOS 10.5 pre rýchly a plynulý softvér na špičkovej úrovni. OxygenOS ponúka funkcie ako Dark Mode, Zen Mode a celú sadu možností prispôsobenia, ktoré umožňujú používateľom vylepšiť všetko od tvarov ikon po animácie odtlačkov prstov. OxygenOS je navrhnutý ako ultrarýchly a plynulý systém a má takmer 300 výkonných softvérových optimalizácií, ktoré poskytujú dokonalý zážitok zo smartfónu.

Cena a dostupnosť:

OnePlus Nord N10 5G a OnePlus Nord N100 sa na Slovensku budú predávať za 179 eur za model N100 a 329 eur za model N10 5G. Obe novinky budú dostupné ako vo voľnom predaji, tak aj u vybraných slovenských operátorov.