Iba pred pár hodinami sme spoznali niekoľko špecifikácií.

Najnovšie sa môžeme pozrieť na ešte podrobnejšie technické parametre. Tieto informácie pochádzajú od spoľahlivého leakstera Evana Blassa. Sú získané z pripravovanej prezentácie. 

OnePlus Nord

Zdroj: AndroidPolice

OnePlus už potvrdilo, že Nord bude poháňaný čipsetom Snapdragon 765G, ale teraz vieme, že príde s 8 GB a 12 GB RAM a ponúkne aj dve kapacity interného úložiska – 128 GB a 256 GB. Po softvérovej stránke môžeme očakávať OxygenOS 10, ktorý pravdepodobne bude založený na Androide 10.

Čínsky výrobca tiež potvrdil, že model Nord bude vybavený AMOLED displejom s obnovovacou frekvenciou 90 Hz. Technický list ďalej prezrádza, že novinka bude mať uhlopriečku displeja 6,44-palca s hustotou pixelov 408 ppi (FullHD+, pomer 20:9). Čítačka odtlačkov prstov je zabudovaná priamo v displeji, pričom sa nezabudlo ani na podporu odomykania pomocou tváre. 

Predchádzajúce špekulácie naznačovali, že OnePlus Nord príde so šiestimi fotoaparátmi – dvoma na prednej a štyrmi na zadnej strane. Špecifikácie selfie fotoaparátov sa zhodujú s predchádzajúcimi únikmi, ale zadné fotoaparáty budú mierne odlišné.

OnePlus Nord

Technické parametre z prezentácie, Zdroj: Twitter

Predchádzajúce správy tvrdili, že zostava štyroch fotoaparátov bude kombináciou hlavného 48 Mpx, 8 Mpx ultraširokouhlého, 5 Mpx makro a 2 Mpx senzoru na meranie hĺbky. Nové informácie však naznačuje, že 5 Mpx jednotka bude hĺbkovým senzorom a modul s 2 Mpx bude používať makro objektív.

OnePlus Nord dostane do svojej výbavy 4 115 mAh batériu s podporou rýchleho nabíjania s výkonom 30 W. Hmotnosť zariadenia je 185 gramov a na trh bude uvedené v troch farebných verziách – Blue Marble, Gray Onyx a Gray Ash. V oblasti konektivity nebude chýbať Bluetooth 5.1, NFC a Wi-Fi 2×2 MIMO.

Zdroj: Twitter

Prečítajte si aj:

Thinkbook Plus: Dva displeje, ako si ich predstavuje Lenovo (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.