Do predstavenia modelu Nord pritom zostáva len pár dní. 

Teraz sa na webe objavilo úplne nové zariadenie od OnePlus. Test z porovnávacej platformy Geekbench ho označil ako BE2028. Už pri letmom pohľade vidíme, že zaujímavým je procesor. Je označený ako lito a na prvý pohľad sa zdá, že je to ten istý Snapdragon 765 / 765G, ako v modeli Nord.

V kóde sa však nachádza zmienka o GPU Adreno 619, ktorý sa nachádza iba v Snapdragone 690. Konfigurácia obsahuje dve jadrá Cortex-A77 s frekvenciou 2 GHz a šesť jadier Cortex-A55 s frekvenciou 1,7 GHz. Vzhľadom na záznam z platformy Geekbench vidíme, že Snapdragon 690 má približne rovnaký výkon ako Snapdragon 765 / 765G, hoci je o niečo pomalší.

OnePlus Geekbench

Zdroj: GizChina

Pokiaľ ide o samotné zariadenie, tak to má vo svojej výbave 6 GB pamäte RAM, pričom OnePlus Nord má dostať až 8 GB pamäť RAM. Pokiaľ nie sú hodnoty v teste chybné, môžeme sa tešiť na ďalšie cenovo dostupné zariadenie od OnePlus.

OnePlus Nord bude na trh oficiálne uvedený za menej ako dva týždne (21. júla), ale vďaka početným únikom máme v rukách niekoľko obrázkov, ktoré prezrádzajú parametre a aj celkový dizajn tohto cenovo dostupného smartfónu.

Viac o OnePlus Nord sa dočítate aj v článku nižšie.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

OnePlus si neustrážilo parametre pripravovanej novinky: Toto je model Nord detailne

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.