Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Aplikácie na obsluhu strojov, paletizáciu, dokončovacie operácie a montáže predstavia všestrannosť a flexibilitu platformy OnRobot

OnRobot, vedúci dodávateľ uceleného radu robotických nástrojov pre kolaboratívne aplikácie, uviedol, že na veľtrhu MSV 2021 v Brne bude prezentovať svoje široké portfólio koncových nástrojov, vrátane uchopovačov, senzorov, robotických brúsok, skrutkovačov a kamerových systémov. Expozícia OnRobot sa predstaví v hale G1 (stánok 31).

Expozícia bude koncipovaná formou praktických ukážok kolaboratívnych aplikácií, medzi ktorými nebude chýbať obsluha strojov, paletizácia, dokončovacie operácie (brúsenie, leštenie) a montáž (skrutkovanie). Všestrannosť, flexibilita a rýchle nasadenie koncových nástrojov OnRobot do výroby budú demonštrované funkčnými ukážkami na robotických ramenách rôznych značiek, čo umožňuje unikátna integračná platforma OnRobot One System.

„Pretrvávajúci nedostatok pracovnej sily a zvyšujúci sa spotrebiteľský dopyt, tlačí súčasný výrobný sektor k nasadzovaniu automatizačných riešení,“ povedal Patrik Polena, technický a obchodný manažér OnRobot pre strednú a východnú Európu. „V našom stánku na tradičnom strojárenskom veľtrhu predstavíme výrobným firmám alternatívu robotickej automatizácie, ktorá je flexibilná, dá sa jednoducho nasadiť a umožňuje rýchlu reakciu na zmeny v oblasti výrobných zákaziek. Naše koncové nástroje sú navyše kompatibilné s väčšinou dostupných robotov a nevyžadujú kompletnú výmenu existujúcich technológií.“

OnRobot bude prítomný na MSV nielen na svojom stánku, ale tiež v rámci expozície Zlín robotics, ktorý je jedným z partnerov pre český trh, a v pavilóne G1 (stánok 18), predstaví aplikáciu s vákuovým uchopovačom OnRobot VG10. OnRobot sa tiež zúčastní súťaže o Zlatú medailu MSV 2021 s trojprstým uchopovačom 3FG15.

Značky: