Už nebude vyzerať ako aplikácia z roku 2016.

Opera patrí medzi najpoužívanejšie webové prehliadače, ale jej vývoj pravdepodobne zabral spoločnosti veľa času a existujúce produkty nechtiac odstavila na druhú koľaj. Ľahký mobilný prehliadač Opera Mini, ktorý sa v minulosti tešil veľkej obľube, čaká na veľkú aktualizáciu už niekoľko mesiacov. Po dlhej odmlke mu spoločnosť Opera konečne pripravila veľkú vizuálnu zmenu, ktorá prichádza v najnovšej aktualizácii.

Opera Mini

Opera Mini po aktualizovaní otvorí obrazovku prispôsobenia, na ktorej je možné vybrať motív a farbu témy, Zdroj: AndroidPolice

Po prechode na hlavnú obrazovku je vidieť, že farebný akcent sa z oblasti hlavičky odstránil. Nahradil ho jemnejší odtieň a nad vyhľadávací panel sa pridalo niekoľko tlačidiel. Podobné zmeny farieb boli vykonané aj v iných sekciách aplikácie. Posuvné kategórie pre spravodajské odporúčania sú teraz priamo nad nimi.

Zdá sa, že tieto vylepšenia rozhrania sa z hľadiska funkcií príliš nezmenili. Facelift sa predstavil s operou Mini Mini 50.0, ktorá je už v obchode Play Store. Jeho súbor APK si môžete tiež stiahnuť zo stránky APKMirror.

App Store

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Čo robiť, ak vám do mailu začnú prichádzať neznáme bankové potvrdenia

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.