Na výstavu Audio, Video a Domáce kino sme sa boli pozrieť ešte v dobe stavania stánkov. Pripomeňme, že je to výstava, ktorá je pomerne úzko špecializovaná pre vyznávačov kvalitného zvuku, videa a zariadení pre domáce kino. Výstava sa koná tento víkend v soboru a v nedeľu od 10 do 18 hodiny. 

Ako prvú sme si pozreli výstavku spoločnosti Bis Audio. Sú to špecialisti na značky ako je Sonus Faber, Devialet, McIntosh či Maranz.

Pozrite sa na to, čo môžete vidieť v ich výstavných priestoroch.

Ďalej sme navštívili našu obľúbenú spoločnosť AB-COM, ktorá je distribútorom satelitných prijímačov. Prezentujú sa tu prijímače ab Cryptobox a tiež VU+ (4K).

Zaujímavé sú tu satelitné prijímače pre príjem vysielania v 4K rozlíšení, pritom sú tak malé, že sa dajú ukryť mimo dosahu očí.

Pozrieť si môžete aj najnovší prijímač Skylink ready, ktorám je ab Cryptobox Smart.

Ďalšia naša obľúbená značka je Acoustique Quality, ktorú sme už navštívili v ich sídle na severnej Morave. Firma pracuje napr. pre firmu Pro-Jet a ďalšie.

Zo stánku tejto firmy sme nakrútili aj vdeo

Pozrite si aj video z našej návštevy v AQ.cz

Nájdete tu aj predajcu CD/DVD a gramofónových platní. Cena platne je od 15 do 30 Eur.

Pozreli sme si aj výstavku špičkového výrobcu Bang and Olufsen, kde zlatým klincom programu sú reproduktory BEOLAB 90 v cene 69 990 Eur. Hrajú fakt dobre.

Boli sme aj na výstavke značiek enigma, Focal a našli sme aj výstavku páskových magnetofónov

V stánku firmy Floydcom sme našli televízory značky Samsung, reproduktory TAGA, projektory EPSON,  multiroom systém Yamaha ale aj premietačky Meopta.

Na koniec sme boli ešte vo firme Sound Style

Výstava Audio, Video a Domáce kino prebieha v hoteli Crown Plaza a Falkensteiner Hotel Bratislava.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.