Plánujete si zaobstarať smartfón s výsuvným selfie fotoaparátom?

Toto riešenie sa udomácňuje v čoraz viac smartfónoch, ale robí vrásky aj niektorým používateľom. Najčastejšia otázka je smerovaná na životnosť mechanizmu prednej kamery. Najnovšie sa toto riešenie teší veľkej obľube aj pri výrobcoch Oppo a vivo, pričom sa povráva, že najnovšie sa ho dočkáme aj pri pripravovanej novinke OnePlus 7.

Spoločnosť Oppo má dobré správy pre všetkých, ktorí tomuto riešeniu príliš nedôverujú a tvrdí, že predná výsuvná kamera pri modeli Oppo F11 Pro, dokáže správne fungovať po dobu 6 rokov a to aj v prípade, že sa fotoaparát vysunie 100 krát denne.

Toto naozaj trvácne riešenie mechanizmu prednej kamery pravdepodobne prežije celý smartfón, ktorý pôjde skôr do dôchodku, ako by sa mal mechanizmus prednej kamery poškodiť. Keďže model F11 Pro využíva aj snímač odtlačkov prstov, umiestnený na zadnej strane zariadenia, tak predný fotoaparát pravdepodobne nebude príliš využívaný (k odomykaniu pomocou tváre) a vydrží ešte dlhšie, teda pokiaľ nebude používateľ patriť k “selfie maniakom”.

Pozrite si hudobné video s výsuvnými fotoaparátmi Oppo F11 Pro:

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

OnePlus 7 na nových renderoch prezrádza použitie výsuvného selfie fotoaparátu (fotogaléria + video)

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.