Naznačuje to nová séria renderov.

Skladacie zariadenia, ako napríklad Samsung Galaxy Z Fold4, vo svojej výbave majú zostavu fotoaparátov, ktorá sa skladá z troch objektívov. Jedným z nich je aj teleobjektív, avšak tento prvok výbavy sa doteraz nedostal v plnej miere do skladacích véčiek, medzi ktoré sa radí aj séria Oppo Find N Flip. Hoci model Oppo Find N2 Flip patrí medzi najlepšie skladačky na trhu, a kúpite ho aj na Slovensku, tak vo výbave by ste zbytočne hľadali spomínaný teleobjektív. Zároveň ide o jedno z prvých véčiek, ktoré do výbavy dostalo veľký externý displej. 

Portál AndroidAuthority však tvrdí, že prichádzajúci model Oppo Find N3 Flip by mal v oblasti fotoaparátov dostať dôležité vylepšenie, ktoré by mu malo zabezpečiť spomínaný teleobjektív. Zdroj na základe dostupných správ dodáva, že obrázky vychádzajú z raného prototypu EVT. 

Oppo Find N2 FlipZdroj: 91mobiles
Oppo Find N2 Flip

Séria renderov prezrádza, že model N3 Flip bude mať identický externý displej ako jeho predchodca, avšak od nástupcu Find N2 Flip sa očakáva jeho lepšie využitie. Rendery zároveň prezrádzajú oveľa dôležitejší prvok výbavy, ktorý má namierené do Find N3 Flip. Zdroj tvrdí, že ide o rovnakú zostavu fotoaparátov ako pri modeli OPPO Reno 10 Pro. Táto informácia nás automaticky posúva k presným technickým parametrom fotoaparátov. To znamená, že v zostave fotoaparátov nebude chýbať hlavný fotoaparát s 50 Mpx senzorom Sony IMX890, 32 Mpx fotoaparát s 2-násobným priblížením a 8 Mpx ultraširokouhlý fotoaparát. 

Pozornému oku neunikne ani fakt, že rendery Find N3 Flip zobrazujú telefón, ktorý sa až nápadne podobá na súčasný model Find N2 Flip, až na posunutie kruhového výrezu pre selfie fotoaparát doľava. Malým sklamaním však môže byť tvrdenie, že Find N2 Flip sa bude v ostatných parametroch podobať na svojho predchodcu. 

Vo výbave je tak možné očakávať čipset Dimensity 9000+, 6,8-palcový 120 Hz OLED displej a 4 300 mAh batériu so 44 W káblovým nabíjaním. Pri tomto telefóne sa vraj oproti predchodcovi neočakávajú žiadne ďalšie vylepšenia.

OPPO Find N3 Flip by mal byť predstavený s modelom Find N3 niekedy v 3. štvrťroku.

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.